Mirkelam ve Gürsoy Çiftinin Mutlu Günü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mirkelam ve Gürsoy Çiftinin Mutlu Günüİş adamı Mahmut Mirkelam’ın oğlu Aydın Mirkelam ile İş Adamı Metin Gürsoy’un Kızı Burcu Gürsoy,  Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde düzenlenen nikâh töreninin ardından Gaziantep Dedeman Otel’de gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

Türkiye’nin birçok yerinden sanayici ve iş adamları yanında iş ve siyaset dünyasının ünlü isimlerinin de katıldığı düğün töreninde ünlü sanatçı Altay sahne aldı.

İş ve siyaset dünyasının Gaziantep’te buluştuğu muhteşem bir düğünle genç iş adamı Aydın Mirkelam ve Mimar Burcu Gürsoy dünya evine girdi. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde düzenlenen nikâh töreninden sonra Gaziantep Dedeman Hotelde geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirilen düğünde sahne alan Altay son çıkardığı albümünde yer alan parçaları seslendirirken düğüne katılan konuklar genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinde düzenlenen nikâh töreninde nikâhı Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı kıyarken genç çiftin nikâh şahitliklerini Şanlıurfa Valisi Celalettin Gürsoy, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Dr. Hüseyin Mirkelam ve ailelerin ileri gelenleri yaptı.  Şanlıurfa’nın Birecik İlçesinin önde gelen aileleri arasında yer alan ve tarımsal yatırımları yanında eğitime katkılarıyla da dikkat çeken Mirkelam ailesi düzenlenen rüya gibi düğünle çocuklarının mutluluklarını yaşadı. Düğüne Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Gaziantep Bölge İdare Mahkeme Başkanı Nedret Engin, Mirkelam Özel Göz Lazer Göz Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Mirkelam ve çok sayıda davetli katıldı. Düğün öncesi kısa bir konuşma yapan İş Adamı Mahmut Mirkelam davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken TBMM’nin yoğun çalışmaları nedeniyle düğüne katılamayan İçişleri Bakanı Muammer Güler ile birçok bakan ve milletvekilinin tebrik telgraflarının okunduğu düğünde genç çift pasta keserken heyecanlandı. Ünlü sanatçı Altay’ın sahne aldığı ve gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde konuklar gönüllerince eğlenirken yeğenini mutlu gününde yalnız bırakmayan Göz doktoru Hüseyin Mirkelam’da damat ve gelini kutlayarak mutluluklar diledi.

Mirkelam ve Gürsoy Çiftinin Mutlu Günü
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mirkelam ve Gürsoy Çiftinin Mutlu Günü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin