MST İŞ MAKİNALARI, GAP TARIM FUARINDA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MST İŞ MAKİNALARI, GAP TARIM FUARINDA Sanko Holding’in iş ve tarım makinaları sektöründeki markaları MST ve Başak Traktör’ün, yarın Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açılacak GAPTARIM Fuarı’nda, kazıcı yükleyici ve teleskopik yükleyicileri ile traktörleri sergilenecek.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in katılımı ile açılacak fuarda, Sanko Holding bünyesindeki MST ve Başak Traktör modelleri hedef kitle ile buluşturulacak.

Sergilenecek ürünler arasında yer alan MST 6 serisi kazıcı yükleyicilerindeki başarılı tasarım anlayışı dikkati çekiyor. Aracın ön tampon, hava alma panjuru, motor kaputu, kabin ve kabin tavanı, çamurluklar, kazıcı gibi parçalarda bunu görmek mümkün.

Ayrıca, operatör odaklı oluşturulan konfor ortamı, uluslararası standartlarda ROPS ve FOPS özelliği, ağır hizmet çalışma şartlarına uygun operatörün ağırlığına göre otomatik olarak havalı ayarlanabilen, terlemeyi önleyen operatör koltuğu farklılık yaratıyor.

MST 6, sıvı içeceklerin soğutulduğu sol konsola yerleştirilen soğutma dolabı, geliştirilmiş iklimlendirme ve havalandırma sistemi, derinlik ve yükseklik ayarlı soft – touch direksiyon sistemi, kullanım kolaylığı sağlayan joystick kumanda kolları, ses ve ısı izolasyonu artırılmış iç ve dış tavan CD, mp3 uyumlu müzik sistemi ve operatörün yükleyici ile çalışırken kolaylıkla kontrol ve kumanda edebileceği çok fonksiyonlu dijital ön gösterge paneli ile bir konfor ortamı oluşturan bir ürün.

Yine Sanko Makina üretim tesislerinde üretilen 7 metreden 21 metreye kadar teleskobik yükleyici de yarın GAPTARIM’da yerini alacak.

Sakarya’da bulunan Başak Traktör Fabrikası’nda ise 178.000 m² alan üzerinde 35.000 m² kapalı alanda üretim yapılıyor. Yıllık üretim kapasitesi 10.000 adet olup, traktörün ana parçaları olan motor, şanzıman ve hidrolik donanım parçaları, Başak Traktör fabrikasında işlenip üretilmektedir.

Başak Traktör, farklı segmentlerdeki 2×4 ve 4×4 çekişli  20 civarında modeli; az yakıt tüketimi ve yüksek performansı sayesinde en ekonomik kullanımı sağlayan, az bakım gerektiren yüzde 100 yerli traktörleri ile çiftçilerin hizmetindedir.

SANKO HOLDİNG

Temeli yedi dokuma tezgahı ile 1904 yılında atılan Sanko Holding, günümüzde tekstil, enerji, inşaat, ambalaj, iş ve tarım makinaları, AVM, bilişim, finans, gayrimenkul, gıda, eğitim ve sağlık sektörlerinde faaliyet gösteren, yaklaşık 14.000 kişinin istihdam edildiği, Türkiye’nin lider endüstri kuruluşlarından birisidir.

SANKO MAKİNA

Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultramodern üretim tesislerinde pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimi gerçekleştiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MST İŞ MAKİNALARI, GAP TARIM FUARINDA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin