Muay Thai’de Gaziantep’li sporcular damga vurdu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muay Thai’de Gaziantep’li sporcular damga vurduGaziantepli sporcular, ”Türkiye Muay Thai Türkiye Şampiyonası”nda birincilik ve üçüncülük elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanlığının 2012 yılı faaliyet programında yer alan ”Gençler ve Büyükler Bay-Bayan Türkiye Şampiyonası”nın Kuşaadası’nda yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, ”İlimizi temsil eden sporcularımız büyük bir başarıya imza atarak İlimizi Muay Thai branşında ilk defa gençlerde Türkiye birinciliği ve iki kişi Türkiye üçüncülüğü elde etmişlerdir. Bunun sonucunda Türkiye birincisi olan sporcumuz Avrupa Şampiyonası’na gitmeye hak kazanarak, 6 Nisan 2012 tarihinde Antalya da yapılacak olan Milli Takım Kampına katılacak” denildi.
Açıklamada, Serdar Yiğit Eroğlu’nun 86 kiloda Türkiye birincisi, Yıldırım Oğuz’un 54 kiloda Türkiye üçüncüsü ve Burhan Çelik’in 71 kiloda Türkiye üçüncüsü olduğu bildirildi.
Şampiyonada dereceye giren sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan’ı makamında ziyaret etti.
Başarı dileklerini sunan Şahan, sporculardan Avrupa derecesi beklediğini ve onlara gereken desteği vereceklerini belirtti.

Muay Thai’de Gaziantep’li sporcular damga vurdu
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muay Thai’de Gaziantep’li sporcular damga vurdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin