MUCİT TEKNİSYENDEN BAŞKAN KILIÇ’A MAKİNE JESTİ!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUCİT TEKNİSYENDEN BAŞKAN KILIÇ’A MAKİNE JESTİ!30 Mart Yerel Seçimleri sonrası göreve gelen ancak kısıtlı imkânlarla hizmet üretmeye çalışan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a belediye personelinden de destek geldi.

Çöp konteynırlarının yapımı için gerekli olan 30–40 bin Türk Lirası değerindeki pres makinesi belediye işçisi tarafından imal edilerek makine alımında kullanılacak paranın belediye kasasında kalması sağlandı.

Başkan Kılıç, “Personelimizin duyarlılığı ve sorumluluk duygusu bizleri gerçekten duygulandırdı. Belediyemizin ‘üretken belediyecilik’ vizyonunu benimseyip, kendi iradesiyle böyle bir makine imal eden işçimizin bu davranışı her türlü takdire şayandır” dedi.

Oğuzeli Belediyesi Makine Sanayi Müdürlüğü Atölyesi’nde teknisyen olarak çalışan Ahmet Altınbaş, çöp konteynırı, bank ve oturma gruplarının yapımında kullanılacak metal saçların preslenmesi için kendi becerisiyle makine yaparak belediye bütçesine katkı sağladı. Başkan Yardımcıları Mustafa Bozgeyik ve Hasan Çıldır ile birlikte Makine Sanayi Müdürlüğü Atölyesi’ne giderek makineyi inceleyip, Teknisyen Ahmet Altınbaş’tan makine hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Personelimiz, ender rastlanabilecek bir davranış sergileyerek hem amirlerinin hem de bizlerin takdirini kazanmıştır. İşin maddi tarafı bir yana insani ve ahlaki bölümü bizleri daha çok etkiledi. AR-GE’sini de kendisi yaparak ihtiyacımız olan böyle bir makine imal etmiş. Personelimiz bu makineyi imal etmeseydi, on binlerce lira vererek aynı işi yapacak bir makineyi belediye olarak satın almak durumunda kalacaktık. Kısıtlı bütçelerle hizmet üretmeye çalıştığımız bu dönemde personelimizin bu duyarlılığı ve sorumluluk bilinci bizleri gerçekten etkiledi. Kendisine takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Pres makinesini kendisi tasarlayıp, imal eden teknisyen Ahmet Altınbaş, “Atölyemizdeki malzeme ve imkanlarla böyle bir makine yaparak belediyemizin hizmetine sunmuş olmaktan dolayı gururluyum. Belediyemizin imkanlarının kısıtlı olduğunu biliyorum. Bu makine ile belediyemizin çalışmalarına ve bütçesine bir nebze de olsa katkı sağlayabildiysem mutluluk duyarım” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MUCİT TEKNİSYENDEN BAŞKAN KILIÇ’A MAKİNE JESTİ!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin