” BAYRAKTAR KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞ”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

" BAYRAKTAR KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞ"Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gaziantep Şehir Hastanesi’nin temel atma törenine katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği  Gaziantep’te gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. geldi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gaziantep Şehir Hastanesi’nin temel atma törenine katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e geldi. Havalimanında Vali Erdal Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fatma Şahin ile milletvekilleri tarafından karşılanan Bakan Müezzinoğlu, ilk olarak valiliği ziyaret etti. Vali Erdal Ata’dan kentle ilgili bilgi alan Müezzinoğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu kabine değişikliğinin Başbakan Erdoğan’ın tasarrufunda olduğu söylerken, Erdoğan Bayraktar’ın istifa açıklamasını, “Herkes kendisine yakışanı yapar. O da kendisine yakışanı yapmış” ifadesini kullandı.

11 yıllık iktidarları döneminde siyasi istikrarla birlikte hizmet istikrarının da geldiğini belirten Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu “Kabine değişiklikleri Sayın Başbakan’ımızın tasarrufudur. İhtiyaç duyduğu her zaman, her an yapabilir. Bu hükümet etme dinamikleri için zaten olmazsa olmazdır. O nedenle ben ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını, yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte başarılı hizmetler yapmayı temenni ediyorum” dedi.

“MİLLET AĞIR BEDELLER ÖDEDİ”
Gündeme bomba gibi düşen yolsuzluk operasyonuyla ilgili açıklama yapan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, “AK Parti’den biri de yanlış yapıyorsa, hukuk bunun gereğini yapsın” dedi. Geçmişte oynanan senaryolarla milletin ağır bedeller ödediğini söyleyen Bakan Müezzinoğlu, 2008 yılında AK Parti hakkında açılan kapatma davasına da değindiği konuşmasında şunları kaydetti:

“Hukuk devletlerinde yanlış yapanın cezasını, hesabını hukuk sorar, sormalıdır ve bunun yolu da açık olur. Ama birileri yanlışlıkları bir araya, bir sepete toplayarak veya yanlışlıklar gibi göstererek birbiriyle alakası olmayan bir çok konuyu aynı sepette büyük bir organizasyonla bunu yapıp da bir siyasi iktidarı, milli iradeyi zedeleyecek bir boyuta taşırsa, buna millet de, hukuk devleti de razı olmaz. Bu oynanan senaryoları bu millet çok yaşadı, çok da ağır bedellerini ödedi. Kim hangi yanlışlığı, yasa dışılığı yaptıysa, kim hangi rüşveti aldıysa yakalarsın, ama o çantaları ve o kutuları 14 ay takip edip de hiç alakası olmayan sepetin içine koyup ta hükümete ‘asrın yolsuzluğu’ deniliyor. Arkadaşlar ben diyorum. 11 yıl önce 50 milyar dolar banka hortumlamasına ‘asrın yolsuzluğu’ demeyen bir anlayış, bugün daha ne olduğu belli olmayan, henüz daha milletin ve hukukun önüne ‘Şu fotoğraftır’ diye gösterilmeyen bir hadisede ‘asrın yolsuzluğu’ diyerek siyasi iktidarı, hükümeti, onun Başbakan’ını yıpratma kampanyası istikrarı bozmak değil de nedir? O nedenle milletimiz burada oynanan oyunları, tarihi geçmişte çok bedeller ödediği için artık kolay, iyi okuyor. İster içeriden gelsin, ister dışarıdan gelsin. Biz ne diyoruz; AK Parti yolsuzluk yapıyorsa işte sandık geliyor, AK Parti’den birileri de yanlış yapıyorsa hukuk gereğini yapsın herkese yaptığı gibi.”

“BAYRAKTAR, KENDİNE YAKIŞANI YAPTI”

Bakan Müezzinoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve milletvekilli görevinden istifa ederek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da istifa etmesi gerektiğini söyleyen Erdoğan Bayraktar için ise “Arkadaşlar kişilerin ne dediği, ne demediği. Herkes kendisine yakışanı yapar. O da kendisine yakışanı yapmış” yorumunu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
” BAYRAKTAR KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin