MÜEZZİNOĞLU, GÜZELBEY’E HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MÜEZZİNOĞLU, GÜZELBEY’E HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİSağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 10 yıldan buyana Gaziantep’e sağlıklı bir şekilde hizmet eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’i kutladı.

Gaziantep Şehir Hastanesi’nin temelini atmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Gaziantep’te, Gaziantep Valiliği’nden sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Eski Aile ve Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile birlikte gelen Bakan Müezzinoğlu, burada basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulundu. Gaziantep’e yaptığı hizmetlerinden dolayı Güzelbey’e teşekkür eden Müezzinoğul, “Özünde kendisi de sağlıkçı olan, meslektaşım olan başkanımızı yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sağlıklı 10 yıllık bir hizmet dönemi oldu. İnşallah sağlıklı bir devir teslim töreninden sonra görevini Gazianteplilerin takdiri ile Fatma Şahin Hanımefendiye devredecek.” diye konuştu.

Kendisine Gaziantep’e has bakır bir tabak hediye eden Güzelbey’in hediyesine karşılık, “Gazianteplilerin yemekleri çok güzel. Özellikle kebabınız, lahmacununuz ve baklavanız çok güzel. Ama bunu sağlığınızı bozacak şekilde değil de sağlığınıza sağlık katacak şekilde yerseniz daha güzel olur.” diye tavsiyelerde bulundu.

MÜEZZİNOĞLU, GÜZELBEY’E HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ise, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nin başarılı bir bakan olduğunu ve çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti. Bugün Gaziantep’e müjdeli bir haber ile geldiğini ve şehir hastanesinin temelinin atılacağını açıklayan Güzelbey, “Biliyorsunuz Gaziantep’te her şey yemek üzerine kurulur. Bunun için biz de Sayın Bakanımıza Gaziantep’e özgü bir bakır pilavlık takdim etmeyi uygun bulduk.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MÜEZZİNOĞLU, GÜZELBEY’E HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin