MUHASEBECİLER ÜST KURUL YÖNETİCİLERİNİ SEÇİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MUHASEBECİLER ÜST KURUL YÖNETİCİLERİNİ SEÇİYORTürkiye’de 76 SMMM ve 8 YMM odaları 21.genel kurullarını Haziran ayı ortalarında tamamlayarak yeni yöneticilerini seçti.

1500’e yakın delegasyon üst kurulları olan TÜRMOB,  yöneticilerini seçmek için 5-6 Ekim’de Ankara da toplanacak.

Yapılacak olan toplantıya Gaziantep SMMM odasına bağlı 24 delegede katılacak. Gaziantepli delegeleri şimdiden seçim heyecanı sardı.

5-6 ekimde yapılacak olan TÜRMOB 21.genel kurul dolayısıyla, meslekte birlik temsilcileri Osman Arıoğlu ve Abdülaziz Ural’dan sonra, çağdaş demokratlar grup temsilcisi olarak, Nail Sanlı ve Yücel Akdemir, dün Gaziantep Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek, önümüzdeki dönemde kendi gruplarının hedeflerini açıkladılar. TÜRMOB seçimlerine iki grubun katılması bekleniyor.

Muhasebeciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Nabioğlu yaptığı yazılı açıklamada; “Şu an yönetim, denetim, disipline bağlı kurullarda çoğunluğu elinde bulunduran çağdaş demokrat grup ile bu kurullarda azınlıkta da olsa temsilci bulunduran meslekte birlik grubu! Seçime bağımsız ve münferit gruplar katılsa da kazanma şansları görünmüyor. Çağdaş demokrat grup üyelerini de dinledik. Bizler yaklaşan TÜRMOB seçimleri dolayısıyla, mesleğimizin çözüm bekleyen sorunlarının çözümüne ilişkin taleplerimizi 9 Eylül’de odamıza delegeleri ziyarete gelen meslekte birlik temsilcilerine anlattığımız gibi, dün de çağdaş demokratik grup temsilcilerine anlattık. Çözüm önerilerini ve projelerini dinledik. Muhasebe camiasının çözüm bekleyen birçok sorunu mevcut olup, bu seçimlerde çözümün; işin içine siyaset sokulmayarak, birlikte ve beraber mücadele edilerek gerçekleşeceğine inanıyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MUHASEBECİLER ÜST KURUL YÖNETİCİLERİNİ SEÇİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin