Muhasebecilerden GAZZE’ye kınama..

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhasebecilerden GAZZE’ye kınama..Özbay, Bayramların tadını çıkarması gereken çocuklara yapılan Gazze ve Suriye’deki vahşeti reva görenleri nefretle kınıyoruz.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası geleneksel bayramlaşmasını bayram sonrası ilk mesai başlangıcında meslek mensuplarıyla gerçekleştirdi.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda çok sayıda Muhasebeci ve mali müşavirin katıldığı bayramlaşmada bir konuşma yapan Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay şunları söyledi:

Bu yılda yine Ramazan Bayramında Müslüman ülkelerde insanlığın saldırıya uğrayıp, insanların vatanını terk etmek zorunda kalması, dünyanın bu insanlık dramıyla içten içe kavrulması durumuyla karşılaştık. Özellikle bayramların tadını çıkarması gereken çocukların SURİYEDE, GAZZEDE, IRAK DA VE DÜNYANIN NERESİNDE OLURSA OLSUN böyle vahşetlere maruz kalması içinde bulunduğumuz bu güzel ve manevi günlerin mutluluğunu yarım kılmaktadır. İnsanlığa bu vahşeti reva görenleri nefretle kınıyoruz.

Müslümanların kutsal ayı Ramazanda ve Ramazan Bayramında Gazze’ ye Filistin’ e saldırmayı adet edinen İsrail’ i nefretle kınıyoruz. Bu insanlık suçunun cezasız kalmaması için başta İslam Ülkeleri ve Dünya Ülkeleri üstlerine düşeni İNSANLIK NAMINA İVEDİ OLARAK YAPMALIDIRLAR.

Yaşanacak daha nice bayramların sevgi, saygı ve mutluluklarla dolu geçmesi amacıyla millet olarak dünyada ve ülkemizde kardeşlik duygularının ön plana çıkarıldığı, savaşların ve kırgınlıkların son bulduğu, huzurlu, sağlıklı günlere kavuşmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya, birlik ve beraberliğimizi her daim korumaya uğraşmalıyız. “ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Muhasebecilerden GAZZE’ye kınama..

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin