Mutlu Kadınlar Huzurlu Türkiye için buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’li Kadınlar haftasonu  “Mutlu Kadın Huzurlu Türkiye” projesi kapsamında Mersin’e çıkarma yaptı.

MHP Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Mezine Sırakaya ve yönetimde ki kadınlar, Gaziantep MHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat ve yönetimi,  MHP Mersin Kadın Kolları İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu ” MUTLU KADIN, HUZURLU TÜRKİYE ” programına katıldı.

Mersin Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur, Tarsus Belediye Başkanımız Şevket Can, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, Mersin Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Uslu Var, Belediye başkanları, İl, İlçe başkanları, Kadın Kolları Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Mutlu Kadınlar Huzurlu Türkiye için buluştu

“SEVDİĞİNE YÖNELİK İLK TEHLİKEYİ KADINLAR GÖRÜR”

Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Kadınlara seslenerek, “Evladınıza nasıl bakıyorsanız vatanınıza öyle bakıyorsunuz. Sevdiğine yönelik ilk tehlikeyi gören de ilk sizlersiniz. Annenin sevgisi ifadesi olmayan bir duygu. Eğer görmezsek duymasak bu toprakları ayağımızın altından çekecekler. Bu şerefli milletin şerefli evladı olmayı başaramayan şeref yoksunları bunu 15 Temmuz’da denedi. Sizi kadınlar bu memlekete şerefli evlatlar yetiştirdikçe onlar bunu başaramayacaktır. Sizin ecdadınız olan hanımefendiler Çanakkale’de, Afyon’da, İzmir’de, Gaziantep’te cepheyi düşmana dar ettiler. Siz böyle bir ırkın kadınlarısınız. Büyüyen Türkiye’yi hazmedemeyenler kontrol edilebilir sınırların dışına çıkan Türkiye’yi dört koldan kuşattılar. Amerika her dediğinin olmadığını gördü ve dağdaki eşkıyayı  50 yıllık stratejik ortağına tercih ettiler. Siz Türk anaları her şeye layıksınız. Sizler ve hayırlı evlatlarınız oldukça bu ülke var olacak bayrak inmeyecek, ezan susmayacaktır” dedi.

Kadın Kolları Genel Koordinatörü Nevin Taşlıçay konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkarken salondaki tüm kadınlar ayağa kalkarak uzun süre kendisini alkışladı. Taşlıçay, gördüğü yoğun ilgi karşısında MHP’li kadınlara MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözü

“Toroslar kadar başı dik, Akdeniz kadar gönlü zengin Mersin’in değerli kadınları,  Bölen değil, birleştiren, Konuşan değil, üreten, ilmik ilmik dokuyan olduğunuz için,Hepinize teşekkür ediyorum”diyerek seslendi.

Taşlıçay’ın konuşmasından satır araları şöyle;

Mutlu Kadınlar Huzurlu Türkiye için buluştu

“KADINLARIN SORUNLARI ÇÖZÜLMEDEN ÜLKE SORUNLARI ÇÖZÜLMEZ”

“Türk Milliyetçiliği fikrinin hayata geçmeye başladığı ilk günden beri Kadınlar siyasetin öznesi ve ayrılmaz bir parçası olmuştur. Toplumun yarısını teşkil eden kadınlar olmadan. Hiç bir sorunun üstesinden gelinemeyeceği tüm milliyetçi fikir adamları ve liderler tarafından dile getirilmiştir. Kadının sorunları çözülmeden ülkenin sorunlarının çözülemeyeceği, kadınlar sisteme dahil olmadanülkenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşamayacağı görülmüş ve buna göre hareket edilmiştir. Türkiye Cumhuriyetinin kurucu fikri olan Türk Milliyetçiliğinin bugün ki siyasi temsilcisi olan MHP de bu bilinçle kadını merkezine alarak 48 yıldır Türk Siyasi hayatında yer almaktadır ve yer almaya devam edecektir.

 

 

Türk kadınının sorunu sadece ekonomik noktada değil, kız çocuklarının eğitimi, kadına şiddet, istihdam mobbing ve sağlık sorunları gibi pek çok başlıkta da işlenebilecek durumda.  Ancak,

İçinde bulunduğumuz bu kötü gidişe ve sorunlara rağmen, Bugünümüz ve geleceğimiz için İnandıklarımızdan vazgeçmeyeceğiz. Sabırla çalışıp kadını kadim Türk tarihindeki hak ettiği yere tekrar taşıyacağız. Gerek siyasi alanda, gerekse milletimizin bize ihtiyaç duyduğu tüm kademelerde yer alacağız.

Kadın eli değerse zarafet, Kadın eli değerse estetik, Kadın eli değerse huzur hakim olur…

Genel Başkanımız diyor ki; “Bugün bağımsız yaşıyorsak, cepheye mermi taşıyan, dua eden, tespih çekerek şükreden, sevgi ve şefkatli bakışlarından eksik etmeyen annelerimizin sayesinde olduğunu unutmamamız gerekir.” Kadına şiddetten, çocuk gelinlere, psikolojik tacizden, kadının temel hak ve özgürlük ihlallerine, kadın istihdamından, kadının siyasetteki yerine kadar pek çok konu bu vazife bilinci içinde değerlendirilmekte, üzerinde özenli çalışmalar partimizin kadın kolları vasıtası ile yürütülmeye devam etmektedir.

Mutlu Kadınlar Huzurlu Türkiye için buluştu

“VEFADAN YARATILMIŞ TÜRK KADINI VARDIR”

Türkler, tarih boyunca sayısız devlet kurmuş, ucu bucağı görünmeyen topraklarda dörtnala at koşturmuş, ayağını bastığı her yere bereket saçmış, medeniyet ve kültürün dünya üzerindeki timsali olmuştur. Hiç şüphe yok ki Türklerin kurduğu ve dünyaya yaydığı bu yüksek medeniyetin arkasında namus, cesaret, şefkat ve vefadan yaratılmış Türk kadını vardır. Bizler, Hz. İbrahim’i yakan ateşi söndürmek için ağzındaki bir damla suyla koşan karınca misali yola çıktık. Onur, şeref, haysiyet, emanete ihanet etmemek, helal kazanca haram karıştırmamak, adil olmak, hak yememek gibi değerleri yolumuza meşale eyledik. Bu yol aydınlıktır, bu yol açıktır.

Türk kadını olarak,

Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise yaptığı konuşmada, “Geleceğin milliyetçi Türkiye’sini kadınlar inşa edecektir” ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda Mersinli Kadın sanatçıların verdiği konser büyüledi. Bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Mutlu Kadınlar Huzurlu Türkiye için buluştu

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mutlu Kadınlar Huzurlu Türkiye için buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin