Nabioğlu; ” Yer yüzünde ilk ve tek Gazilik ünvanıdır”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nabioğlu Gaziantep’e Gazilik Ünvanı verilmesinin 96. Yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajda Nabioğlu şu  cümlelere yer verdi:

“I.Dünya Savaşı sırasında İngilizlerin ve Fransızların işgaline karşı destansı kahramanlık sergileyerek direnen şehrimize 8 Şubat 1921 yılında gazilik unvanı verilmiştir. Yeryüzünde ilk ve tek bu unvana sahip olan Gazi şehrimiz, bölgenin ve Türkiye’nin koşullarının oluşturulmasında önemli bir yere sahiptir. O günlerde direnişin temsili olan halkımız yine aynı çabalarla şehrimizi parlayan bir yıldız gibi ileri seviyelere taşımış, ekonomik anlamda bölgeyi kalkındırmıştır.

Ecdatlarımızdan aldığımız bu güç ve kuvvetle bizler de ekonomik, sosyal ve kültürel olarak şehrimizi en üst seviyelere taşımak için tüm gayretimizi sarf etmekteyiz. Bir bölgenin kalkınmasında ekonomik gelişimin önemi yadsınamaz. Bizler de mesleğimiz gereği ekonominin lokomotifi rolünü üstlendiğimiz için bizlere emanet edilen şehrimiz ve vatanımız için mücadelemizi sürdürüyoruz. Gazi şehrimizi bizler gibi parlayan bir yıldız haline gelmesini sağlayan tüm hemşehrilerimizi canı gönülden anıyoruz.

Nabioğlu; " Yer yüzünde ilk ve tek Gazilik ünvanıdır"

Gaziantep’e Gazilik unvanı verilişinin 96. Yıldönümünde bizlere şehrimizi ve vatanımızı emanet ederek, mücadele örneğini gösteren şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi ise minnet duygusuyla anıyoruz. Ayrıca Gaziantep SMMM Odası’nın kuruluş yıldönümünü de temsil eden bu tarihin bizler için önemi büyüktür. Tüm halkımıza ve meslektaşlarımıza saygı ve selamlarımızla”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nabioğlu; ” Yer yüzünde ilk ve tek Gazilik ünvanıdır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin