NAKIBOĞLU’NA BABA NASİHATI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NAKIBOĞLU’NA BABA NASİHATI!“Kızım sen başarırsın, işine sahip ol ve başladığın işi mutlaka bitir”

İş dünyasına yatırımcı olarak giren Gaziantep’in en genç iş kadını olma özelliğiyle de bir anda dikkatleri üzerinde toplayan Hilal Nakiboğlu Gaziantep’te yeni hizmete giren Prime Mall AVM merkezinde Gazianteplileri bir dünya markası olan Mothercare ile buluşturarak ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Düzenlenen muhteşem bir açılışla kapılarını Gazianteplilere açan Mothercare’nin açılışını Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın,  Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen açılış töreninin ardından ilk alışverişi torunları için yapan Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu gelini Hilal Nakıboğlu’na iş hayatıyla ilgili altın öğütler vererek gelecek iş yaşamı için yapması gerekenleri anlattı. Başarılı olması için işi mutlaka çok sevmesi gerektiğini ifade eden sanayinin Duayeni Cahit Nakıboğlu genç iş girişimci Hilal Nakıboğlu’na “Başladığın işi mutlaka bitireceksin. Sen başarırsın bizler sana güveniyoruz. Başarmak için işi sevmek ve işine saygı göstermek zorundasın. İş hayatıyla ilgili en önemli husus yaptığın işi bütün detaylarıyla bilmek zorundasın. İşyerine gelen müşterilerine karşı daima güler yüzlü olmak ve onlara her zaman saygı duyarak sabırla isteklerini dinlemek zorundasın. Başarmamak için hiçbir nedenin yok. Elde ettiğin kazancının bir bölümünü fakir fukara ile paylaş. Çünkü Allah hayır yapan insanlara daha çok verir. Sen paylaştıkça büyüyeceksin. Yanında çalışanlarını iyi tanı. Onların sorunlarıyla yakından ilgilen. Çünkü bu iş yerinde patronuyla işçisiyle herkes bir aile ve sen bu ailenin reisisin. Ayrıca bize sevgiyi en derinden göstermeyi Hilal ögretti. Sevdiklerinize sevginizi gösterin çünkü biran sonra onlar yanımızda olmayabiliyor. Yatırımının ve yeni işinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

NAKIBOĞLU’NA BABA NASİHATI!Sanayinin duayeni kayınpederi Cahit Nakıboğlu’nun altın öğütlerini can kulağıyla dinleyen genç girişimcisi Hilal Nakıboğlu teşekkür ederek “Söylediklerinizi harfiyen uygulayacağım. Benim önümde iş hayatı için  örnek aldığım  siz değerli büyüklerim varsınız. Sizlerin deneyimleriniz benim için yol haritası olacak. Katkılarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Açılış töreninin ardından mağazada incelemeler yapan Gaziantep Valisi Erdal Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey “Gazianteplileri böyle güzel bir marka ile buluşturmak ve çocuk dünyasına organik ürünlerin girişini sağlamak çok güzel bir düşünce. Mothercare’nin Gazianteplilere hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.

İş dünyasına Mothercare Mağazasının açılışıyla ilk adımı atan genç girişimci Hilal Nakıboğlu firma hakkında bilgi verirken dikkat çektiği en önemli konu ürünlerin organik yapısı oldu. Nakıboğlu yaptığı açıklamada “Mothercare’nin Gaziantep Mağazası Türkiye’deki 50. Mağazası olarak hizmete girdi. Bir İngiliz markası olan Mothercare’nin Türkiye yapılanması Demsa Grup üzerinden sağlanıyor. Mothercare olarak biz sıfırdan 10 yaşa kadar tüm çocuklara hitap ediyoruz. Bizim ürünlerimizin en güzel özelliği organik olması. Bütün iç badilerimiz olsun, kıyafetlerimiz olsun , oyuncak ürünlerimiz bakteri oluşumuna karşı güvenli çocuklarımızın güvenle alıp giyebileceği, güvenle oynayabileceği şeyler olduğundan dolayı  benimde içim rahat olarak Gaziantep’e güzel bir yatırım yaptığımızı düşünüyorum. Zaten bizim ürünlerimizin fiyatları da çok makul. Biz aslında A ve C plus müşteriye de hizmet ediyoruz . Sürekli olarak indirimlerimiz devam ediyor. Bundan dolayı insanların gelip rahatlıkla alış-veriş yapabileceği ürünler mevcut.”dedi.

Heyecanı gözlerinden okunan genç iş girişimcisi Hilal Nakıboğlu’nu yalnız bırakmayan eşi Emre Nakıboğlu’da açılan mağazanın Gaziantep’e hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek “Ben Hilal’in başaracağına inanıyorum. İş dünyasına farklı bir sinerji getirecektir. Ondaki girişimcilik ruhu el attığı her işi başarmasında önümle rol oynayacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kızının iş dünyasına girmesinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu’da “Hilal çocukluğundan bu yana kurduğu hayallerinden birisini gerçekleştiriyor. O iş dünyasında zirveye çıkmak ve insanlarla birşeyleri paylaşmayı hayal ederdi. Bu gün ilk adımı attı ve bundan sonra başladığı işi büyüterek ve geliştirerek sürdüreceğine inanıyorum. Bu gün benim ve ailem için önemli bir gün. Hilal bu zamana kadar görev insani oldugunu bize her evrede gösterdi bir isi baslayip sonuna kadar mücadele ederek bitirir. Küçüklüğünden buyana birçok birincilige imza atmistir .Kızımızın en önemli kazandigi unsur büyüklerinden aldığı duadır. Büyüklerini çok sayar ve çok sevilir. İyi niyeti onu bir yerlere getiriyor ve bunun devamının olacagindan da kimsenin şüphesi yok. Yeni açılan bu müessesenin kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yoğun bir ilginin yaşandığı açılış töreninin ardından müşterileriyle buluşan Mothercare’yi ziyaret eden Gaziantepli hanımlar böyle bir mağazanın eksikliğini hissettiklerini özellikle çocuk giyim sektöründe Gaziantep’te büyük bir açığın kapatıldığını ifade ederek “Mothercare bir dünya markasıdır. Gaziantep’te bu sektörde önemli bir açık vardı. Genç iş girişimcisi Hilal Nakıboğlu’nu yürekten kutluyor ve bu markanın organik ürünleriyle bizleri buluşturduğu için teşekkür ediyoruz. Artık bu ürünleri almak için İstanbul veya Ankara’ya gitmek zorunda kalmayacağız. Mothercare 0-10 yaş kız ve erkek çocuk giyimi için dünyanın tercih ettiği mağaza zincirlerinden birisi. Bu zincirin son halkasının Gaziantep’e açılması bizleri mutlu etmiştir” dediler. Nakıboğlu ailesi genç girişimci Hilal Nakıboğlu ile açılışı gerçekleştirilen mağazanın önünde günün anısına hatıra fotoğraflar çektirerek iş dünyasına ilk adımı atan gelinlerini bu mutlu gününde desteklemeye devam ederken Hilal Nakıboğlu’nun ikinci mağazasını Ekim ayı başında açılacak olan Form AVM’de hizmete sunacağı da ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
NAKIBOĞLU’NA BABA NASİHATI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin