Nakıboğlu, “Gaziantepliler destan yazan unutulmaz bir halktır”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu “Gaziantep halkı, ülkemiz işgal altındayken milli mücadele ateşini yakan, namusunu, toprağını ve bayrağını savunmak için muhteşem bir direniş destanı yazan unutulmaz bir halktır” dedi.

Nakıboğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Atalarımızdan aldığımız milli mücadele gücüyle şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Gaziantep sanayisinin her zaman örnek gösterildiğini vurgulayan Nakıboğlu, Gaziantep halkının, istiklal mücadelesinde kahramanlık örneği sergilediğini, sanayiciler olarak, atalarımızdan aldığımız milli mücadele gücüyle Gaziantep ve Türkiye için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Gaziantep halkının hiçbir yerden destek almadan düşman işgaline karşı yaptığı savunmanın, Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımını ve Milli Mücadele meşalesini yaktığını kaydeden Başkan Nakıboğlu açıklamasında, şu görüşleri dile getirdi:

“Gaziantep her zaman geçmişten gelen, atalarımızdan aldığımız mücadele gücünü, yaşamın her alanında uygulamayı başarmış bir şehirdir. Bu mücadele gücünü ekonomik hayata da yansıtan Gaziantep, bugün üretmeye ve istihdam sağlamaya devam eden, bu ülkeye katma değer yaratan, örnek teşkil eden bir şehirdir. Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919 günü Samsun’da yaktığı bağımsızlık ve özgürlük meşalesinin ışıkları tüm yurdu dalga dalga sarmıştır. Antep halkı da vatan sevgisi, bağımsızlık aşkı, inanç, kararlılıkla Şahinbey’lerin, Şehitkamil’lerin, Karayılan’ların ve daha nice adsız kahramanların öncülüğünde mücadele ederek, 6 bin 317 şehit verme pahasına bu şehri düşman işgalinden kurtarmışlardı. Bugün atalarımıza layık olmanın sevinci ile 94. yılında kurtuluş mücadelemizin bir kez daha haklı gururunu yaşıyoruz. Milli mücadelede, canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, hemşehrilerimizin bu onurlu gününü kutluyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nakıboğlu, “Gaziantepliler destan yazan unutulmaz bir halktır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin