NAKSAN 128’den 112’ye Yükseldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NAKSAN 128’den 112’ye Yükseldiİstanbul Sanayi Odası tarafından 45 yıldır yapılan ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ araştırmasının 2012 raporu açıklandı. Listede Naksan Holding’in iki firması Naksan Plastik A.Ş ve Royal Halı yer aldı.

İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) hazırladığı “Türkiye’nin en büyük 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda 2012 yılında üretimden satış verilerine göre Naksan Holding’e bağlı olarak faaliyet gösteren iki şirket olan Naksan Plastik A.Ş. 128. sıradan 112. sıraya yükselirken, özel şirketler kategorisinde de 104. sırada yerini aldı. Royal Halı 415. sırada yer alırken, özel şirketler kategorisinde ise 403’ncü sıraya yükseldi.

Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu yaptığı açıklamada, “2012 yılı net üretimden satışlara göre yapılan sıralamada yükselmemiz hem bizim için hem de Gaziantep için gurur verici bir sonuçtur. İSO 500 sonuçlarının açıklanmasının ardından bu başarısından mutluluk duyduk. Çalışanlarımızla hep birlikte el ele vererek 34 yıldır basamakları adım adım tırmanıyoruz” dedi.

Şirketlerimizdeki başarı planlı programlı çalışmalar modern teknolojiyi kullanmanın sonuçlarıdır diyen Nakıboğlu, “İnovasyon ve teknolojiye çok önem veriyoruz.  Kazandıklarımızı çalışanlarımızla paylaşıyor, şehrimize dönük istihdamı da her gün daha fazla artırıyoruz. Naksan Plastik’te bugün 2900 kişi, Royal Halı’da 670 kişi üretimlerini başarıyla sürdürmeye devam ediyor” diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
NAKSAN 128’den 112’ye Yükseldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin