Naksan ailesi iftarda buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Naksan ailesi iftarda buluştuNaksan Holding’in ambalaj sektöründeki şirketi Naksan Plastik A.Ş.’nin çalışanları iftar yemeğinde biraraya geldi.

Naksan Plastik ailesi geleneksel iftar yemeğinde biraraya geldi. Çalışanlarve ailelerininde katıldığı yemekte Naksan ailesi hoşca vakit geçirdi.Sunder Kültür Lokali’nde düzenlenen iftar yemeğine Naksan Holding Onursal Başkanı Şıh Mehmet Nakıboğlu, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nakıboğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Nakıboğlu, Taner Nakıboğlu, Bahaeddin Nakıboğlu, İbrahim Nakıboğlu, Emre Nakıboğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Naksan Holding Yönetim Kurulu üyeleri iftar öncesi, masaları tek tek dolaşarak, Naksan çalışanları ve aileleriyle selamlaştı. Çalışanlarıyla yakından ilgilenen Yönetim Kurulu Üyeleri, çocuklarla da ayrıca ilgilenmeyi ihmal etmedi.

Naksan ailesi iftarda buluştu

Yemeğe katılanlara bu güzel günlerini paylaştıkları için teşekkür eden Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, Ramazan ayını ve mübarek Kadir gecesini kutlayarak, aileleri ve çocuklarıyla beraber neşe ve sağlık içerisinde bir bayram geçirmesini diledi.

Naksan ailesi iftarda buluştuNaksan’ın büyük bir aile olduğunu vurgulayan Nakıboğlu, “Naksan Holding, 7 bin çalışanıyla Türkiye’deki büyük topluluklardan biridir. Bu başarımıza ; sevgi, saygı, hoşgörünün yanında iş ahlakı ,birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek ulaştık” dedi.

Çalışanlarımız ile her yıl iftar vesilesiyle bir araya geldiklerini belirten Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, “Naksan olarak tüm çalışanlarımız ile beraber uzun yıllardır karşılıklı anlayışa dayalı, kazan-paylaş hedefi ile birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Türkiye’nin en büyük ambalaj üreticilerinden birisi olmamızın altında bu birlik ve beraberliğe vermiş olduğumuz önem yatıyor. Bu beraberliğimizin uzun yıllar devam etmesini ve bu vesile ile çalışanlarımız ve ailelerinin hayırlı bir ramazan geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Naksan ailesi iftarda buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin