NAKSAN’DAN YİNE BİR İLK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NAKSAN'DAN YİNE BİR İLKPlastik sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer alan Naksan Plastik, Türk Standartları Enstitüsü(TSE) ile gözetim ve denetim sözleşmesi imzaladı. Sözleşmeye göre, ihracata yönelik ürünlerin üretim süreçlerinin uygunluk kontrolleri TSE tarafından gerçekleştirilecek. Anlaşma, Türkiye’de ikinci, Gaziantep’te ise ilk olma özelliğini taşıyor.

İmza töreninde konuşan Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, “Kalitemize, ürünlerimize ve yatırımlarımıza vermiş olduğumuz değeri, bugün de yine TSE ile yapacağımız yeni bir hizmet sözleşmesi ile perçinliyoruz.” dedi.

1998 yılından bu yana TSE ile Naksan Plastik arasındaki işbirliğinin güçlenerek devam ettiğinin altını çizen Nakıboğlu, “Bugün itibariyle bu işbirliğini bir adım daha ileriye taşımak amacıyla gözetim ve denetim sözleşmesi imzalıyoruz. Bu anlaşma ile TSE ile fabrikada ve sahada beraber çalışmayı hedefliyoruz. Bugünden itibaren ihracata yönelik ürünlerin üretim süreçlerinin uygunluk kontrolleri TSE gözetiminde yapılacak. Ürünlerimizi TSE tarafından onaylı bir şekilde müşterilerimize göndereceğiz. Bu sayede ürün ve hizmet kalitemizi artırarak dünya standartlarında ihracat gerçekleştirip müşterilerimize daha iyi hizmet sunmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

TSE Yönetim Kurulu Başkanvekili Mehmet Fahrettin Önder ise TSE’nin faaliyetlerini yakından takip eden bir şirketle beraber olmaktan büyük mutluluk ve huzur duyduklarını belirtti.

TSE olarak yaptıkları faaliyetlerden birinin de gözetim olduğuna dikkat çeken Önder, “Gaziantep’ten Amerika’ya ihracat yapacaksınız. İskenderun’a kadar ürünü karayoluyla taşıyacaksınız. Oradan da gemiye yüklenecek. Ya da fabrika içerisini düşündüğünüzde, ürün üretildiği yerden istiflenecek ve yüklenecek. İşte bu aşamalarda kalitenin muhafaza edilmesi gerekiyor. Bunu tarafsız ve yetkinliğini ispatlamış bir kurum yaparsa, ürünün ticaretini yapanlar için de olumlu olur. Naksan da 1998’den beri TSE ile ilgili tüm belgelerin çoğunu almış. Almış ki bize gözetim alanında da teklifte bulunmuş. Bu mutlu olduğumuz konu.” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından Naksan Plastik ve TSE arasında gözetim ve denetim sözleşmesi imzalandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
NAKSAN’DAN YİNE BİR İLK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin