NİHAİ KARARI GENEL BAŞKANIMIZ VERECEKTİR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NİHAİ KARARI GENEL BAŞKANIMIZ VERECEKTİRAK Parti Gaziantep İl Başkanlığı adaylarından Ömer Nasuhi Güleç “halen il  başkanlığ yapan Ahmet Uzer’in genel  merkezin adayı” olduğu şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı seçimleri öncesinde bir açıklama yapan Ömer Nasuhi Güleç son kararı Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın vereceğini söyleyerek, halen görevinin başında olan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer’in genel merkezin adayı olduğu konusunda çıkan söylentilerin ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Güleç; “Yaklaşık 9 yıldır Ak Parti içerisinde çeşitli görevlerde bulundum, sayın Başbakanımız bu konularda çok titiz karar veren bir yapıya sahiptir. Bu tür konularda herhangi bir kesimin etkisi altında kalmasının mümkün olmayacağını ben gayet iyi biliyorum. Eğer bize bununla ilgili bir görev tevdi edilirse bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada canla, başla teşkilatımız ile uyumlu bir şekilde çalışmaya devam ederiz.

AHMET UZER YIPRANMIŞTIR

6 Mayıs 2012 tarihinde yapılması planlanan Ak Parti 4.Gaziantep İl Kongresi partimiz ve ülkemiz için hayırlara  vesile olacaktır. Genel Merkezimizin arzu ettiği olay kongrelerin bir şölen havası içerisinde geçmesi ve uzlaşı içerisinde tek listeli bir adayla kongreye gidilmesidir. Halen görevde bulunan İl başkanımız Ahmet Uzer partimizi oluşturan temel dinamikleri yok sayarak yaptırdığı ilçe kongreleri sonucunda kendini başarılı bulsa da yıprandığı gayet açıktır ve nettir. Kendisi de bunun farkında olmasına rağmen Ankara’dan gelen heyetlere il teşkilatının problemsiz olduğu izlenimini vermiş ve bugüne kadar bunu çok iyi bir şekilde pazarlamıştır. Kaynayan il teşkilatının sesini bastırması bundan sonra mümkün değildir.

UZER KOMİK UYGULAMALARA İMZA ATIYOR

Sayın Uzer, Teşkilat Başkan yardımcısı Murat Yıldırım’ı da mutluluk tablosuna dahil ederek, teşkilata yaptırılan adına önce temayül, sonra anket denilen komik bir uygulama sonrasında “Genel Merkezin Adayı Ahmet Uzer” dedirterek olası rakip adaylar çıkmasının önünü kesmek istemiştir. Teşkilatın hiçbir şekilde uzlaşmadığı, yola çıktığı her arkadaşını bir şekilde sistem dışına atan, ahde vefası olmayan, daha bir dönem öncesi milletvekilinin il delegesi yapılmadığı, yıllarca il başkanlığı yapmış bir abimizin, belediye başkanlıkları yapmış arkadaşlarımızın, ilçe başkanlıkları yapmış kardeşlerimizin, halen aktif görevde bulunan 25’e yakın il genel meclis ve belediye meclis üyemizin il delegesi yapılmamasına göz yuman Ahmet Uzer üzerinde bir uzlaşma olması bize inandırıcı gelmemiştir.

Genel Merkezde teşkilat başkanımız Ekrem Erden ile yaptığımız görüşmelerde bize hiçbir şekilde adayımız Ahmet Uzer denilmedi. Aksine söylediğimiz, ortaya koyduğumuz bütün iddialarımız ciddiye alınarak bu olumsuzlukların bugüne kadar teşkilat başkanımıza aksettirilmediğini de görmüş olduk. Gaziantep için yeniden bir değerlendirme yapılarak Ak Parti İl Başkanı tabanın sesine kulak verilerek belirlenecektir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
NİHAİ KARARI GENEL BAŞKANIMIZ VERECEKTİR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin