Nusaybin’de patlama; 1 şehit 12 yaralı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mardin’in sokağa çıkma yasağı ve operasyonların sürdüğü Nusaybin ilçesinde PKK’lıların tuzakladığı bombanın patlaması sonucu 2’si polis, 10’u asker olmak üzere 12 güvenlik görevlisi yaralandı.

Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş’un kimliği belli oldu.

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde PKK’lıların tuzakladıkları bombayı patlatarak yaptıkları saldırıda şehit olan askerin uzman çavuş Mehmet Akpınar olduğu açıklandı.

Elazığlı uzman çavuş Mehmet Akpınar(32), Evli ve 2 çocuk babasıydı.  Akpınar’ın şehit olduğu haberi, Elazığ’ı yasa boğdu.
Şehit Uzman Çavuş Mehmet Akpınar’ın saldırı sonrası yaralandığı haberi üzerine ailesinin Nusaybin’e gittiği ancak Akpınar’ın doktorların tüm mudahalelerine  rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Şehit Mehmet AKPINAR yarın (02 Haziran Perşembe) memleketi Elazığ’da düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

ORGENERAL HULUSİ AKAR BÖLGEDEYDİ

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kuvvet Komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile birlikte Şırnak ve Nusaybin’de yürütülmekte olan operasyonları yerinde incelemek ve güvenlik güçlerini moral ziyaretinde bulunmak için bölgede oldukları sırada gerçekleşen patlamada 12 kişi yaralndı bir Uzman Çavuş şehit oldu.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Şırnak’ta operasyonların yüzde 95, Nusaybin’de de yüzde 85 oranında tamamlandığını açıklamıştı. Org. Akar ve kuvvet komutanları hem operasyonlar hakkında son bilgileri almak hem de incelemelerde bulunmak üzere bölgede bulunuyordu.

PÜLÜMÜR’DE 1 UZMAN ÇAVUŞ YARALANDI

Tunceli Pülümür’de de PKK’lı teröristleristlerin İlçe Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı’na otomatik silahlarla saldırısında 1 uzman çavuş yaralandı.
Tunceli’nin Pülümür ilçesinde de PKK’lı teröristlerin İlçe Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı’na otomatik silahlarla saldırısında 1 uzman çavuş yaralandı. Pülümür İlçesi’nin Balpayam yol ayrımında bulunan İlçe Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı’na bugün saat 16.00 sıralarında bir grup  PKK’lı tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda açılan ilk ateşte 1 uzman çavuş yaralandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Nusaybin’de patlama; 1 şehit 12 yaralı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin