ÖDÜL AVCISI GVK, YİNE GELENEĞİ BOZMADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖDÜL AVCISI GVK, YİNE GELENEĞİ BOZMADIGTO tarafından her yıl düzenlenen AB Öykü yarışmasının birincisi bu yılda GKV Özel Okullarından çıktı. Yarışmaların ödül avcısı GKV’li öğrenciler geleneği bozmayarak yarışmanın birinciliğini elde etti. Yarışmaya Bir Kâğıt Parçası adlı öyküsüyle katılarak birinciliği elde eden GKV Özel Okulları 9.sınıf öğrencisi Anday Zer ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Gaziantep Ticaret Odası Avrupa Birliği Bilgi Merkezi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “AB Öykü Yarışması” nda, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anadolu Lisesi 9-A sınıfı öğrencisi Anday Zer, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Esin Alpdoğan’ın rehberliğinde katıldığı yarışmada “Bir Kağıt Parçası” adlı öyküsü ile il birincisi oldu. Lise 9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik olarak beş yıldan bu yana yapılan ve AB’nin temel değerlerini konu alan yarışmanın bu yıl ki teması “Farklılıklar İçinde Birlik” olarak belirlendi. AB Öykü Yarışması’nın Gaziantep etabına 9 okuldan 48 öğrenci 53 öykü ile katıldı. Yapılan değerlendirmede birinciliği Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Anday Zer, ‘Bir Kağıt Parçası’, ikinciliği Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesi öğrencilerinden Meryem Betül Kurt ‘Neden Ben’ ve üçüncülüğü Gaziantep Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sude Koca ‘Terapi’ isimli öyküleriyle ilk 3 sırayı aldı. Gaziantep Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen törende, yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve onlara rehberlik eden öğretmenlere katılım belgeleri ve ilk üç dereceyi paylaşan öğrencilere ödülleri verildi. Yarışmanın Gaziantep etabında başarılı olan öğrenciler İstanbul’da Haziran ayında yapılacak ulusal finalde ilimizi temsil edecekler. Geçen yıl GKV Özel Fen Lisesi 10-A sınıfı öğrencisi Yağmur Aşar’ın il birincisi olduğu AB Öykü Yarışması finallerinde dereceye giren ilk 3 öğrenci Brüksel ve bir AB ülkesi gezisi ile ödüllendirilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖDÜL AVCISI GVK, YİNE GELENEĞİ BOZMADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin