Öğrencilerden asker ağabeylerine mektup

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ogrenci-asker-mektupŞahinbey ilçesi  Dr. Cemil Karslıgil ilkokul öğrencileri  Güneydoğuda mücadele eden askerlere duygularını ve vatan sevgisini ifade eden birer mektup yazdılar.

200 öğrencinin yazdığı mektuplar  Gaziantep’in simgesi olan fıstık ile  birlikte 5.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal’a  öğrenciler ve öğretmenleri eşliğinde teslim edildi.

Konu ile ilgili bilgi veren  Dr. Cemil Karslıgil ilkokul  Müdürü Abdullah Karaoğlu “VATAN SEVDALILARINA BİR MEKTUP DA BİZDEN” başlıklı bir proje ile işe başladıklarını ifade ederek öğrencilerin duygu yüklü mektuplarını askeri biriliklerde görev yapan askerlere göndermeyi amaçladıklarını söyledi.Karaoğlu  projenin amacının askeri birliklerde görev yapan er/erbaşların moral ve motivasyonlarının artırılması yönünde olduğunu,ayrıca öğrenciler arasında farkındalık yaratmak,milli duygu ve bilinç kazandırmak olduğunu vurguladı.

Öğretmen ve öğrenciler kendilerini sıcak bir ilgi ile karşılayan 5.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal’a mektuplarını teslim ettiler.Öğrenciler kendi yazdıkları mektupları okurken duygulu anlar yaşandı.

5.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal   vatan sevgisi ile bu duygu yüklü ifadeler  içeren mektupları zor şartlarda Güneydoğuda mücadele eden askerlerimize ulaştıracaklarını ifade ederek “öğrencilerin bu girişimleri bizi sevindirmiştir,ayrıca ülkenin bölünmez bütünlüğü için mücadele eden askerlerimize bu mektupları göndereceğiz.Onlarda bizim sevindiğimiz gibi sevinecek mektuplar onlara bir moral kaynağı olacaktır.Ayrıca bu mektupları çoğaltıp Gaziantep sınırında DEAŞ ,ile mücadele eden sınırdaki askerlerimize de göndereceğiz.Özellikle küçük öğrencilerimize ,öğretmenlerimize  bu gösterdikleri ilgi için çok teşekkür ederim “ dedi.

Öğrenciler ayrıca yardımlarından dolayı Gaziler vAkfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter ve Bizim Çocuklar Eğitim ve Sağlık Vakfı Başkanı Settar Kıratlı’ya teşekkür ettiler.

vatan-asker-mektup

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Öğrencilerden asker ağabeylerine mektup

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin