ÖĞRENCİLERE KARLA GELEN TATİL!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖĞRENCİLERE KARLA GELEN TATİL!Gaziantep’te yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada okulların 1 gün tatil edildiği bildirildi.

Gaziantep merkez ilçeleri Şahinbey ve Şehitkamil’deki tüm okullarda yarın eğitime 1 gün ara verildi. Aynı zamanda soğuk hava koşulları yüzünden işe gelemeyen memurlar idari izinli sayılacak.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada;

“Gaziantep İlinde soğuk ve kar yağışlı havanın etkisi altına girilmesi ve kar yağışı ile birlikte buzlanma ve don olayı meydana gelebileceği Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahmin raporlarından anlaşılmakla;

İlimiz Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevli engelli, hamile ve kronik hastalığı olan memur, sözleşmeli, kamu işçisi statüsündeki personelin 11-12 Aralık 2013 tarihlerinde göreve gelememesi halinde idari izinli sayılmaları Valiliğimizce uygun görülmüştür” denildi.

OKULLAR 15 İLDE TATİL EDİLDİ

Türkiye’yi hafta başından itibaren etkisi altına alan kar yağışı 15 şehirde eğitime engel oldu. Valiliklerden yapılan açıklamalara göre Gaziantep, Kilis, Tokat, Elazığ, Karabük, Bolu, Bursa, Ordu, Samsun, Bartın, Artvin, Düzce, Balıkesir, Giresun ve Nevşehir’de eğitime ara verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖĞRENCİLERE KARLA GELEN TATİL!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin