OĞUZELİ’NDE MHP COŞKUSU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OĞUZELİ’NDE MHP COŞKUSUMilliyetçi Hareket Partisi; Oğuzeli seçim koordinasyon merkezi açılışında gövde gösterisi yaptı. Coşkulu kalabalığın olduğu açılışta konuşma yapan Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Mehmet Sait Kılıç, zamanı gelmiş bir fikirden, bir düşünceden daha güçlü hiçbir şey olmadığını belirtti ve MHP’nin artık Oğuzeli’nde olma zamanının geldiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Oğuzeli seçim koordinasyon merkezi açılışında kilometrelerce uzunluğunda oluşturulan araç konvoyu ve coşkulu kalabalık gözlerden kaçmadı. Açılışa Gaziantep Milletvekili Prof.Dr.E.Semin Yalçın, MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, MHP Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan ile çok sayıda parti yöneticisi ve partili katıldı.

Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Mehmet Sait Kılıç; “31 Mart günü Oğuzeli Belediyesini, Oğuzelili hemşerilerimize ve sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye hediye edeceğiz diyerek, zamanı gelmiş bir fikirden, bir düşünceden daha güçlü hiçbir şeyin olmayacağını söyledi. Kılıç; artık bizim sizlerle birlikte Oğuzeli’ne gelme zamanımız gelmiştir. Bunu engelleyecek hiçbir güç yoktur. Biz Baraklıyız, Körkünlüyüz, Hacarlıyız ve biz hep birlikte Oğuzeliliyiz. Biz buralarda doğduk, buralarda büyüdük, Allah ne zaman nasip ederse mezarımız da buralarda olacak. Yıllardır buralara gelen dostlarımız bize bu Oğuzeli neden değişmiyor, sürekli aynı kalıyor sorusunu soruyor. Bizim insanımız her şeyin en iyisine layıktır ve inşallah hep birlikte Oğuzeli’nin bu makus tarihini hep birlikte yeneceğiz. Biz durmadan çalışacağız ve inandığımız fikir doğrultusunda durmadan yorulmadan hizmet edeceğiz. Biz Oğuzeli’nin güzel halkına hizmet nasıl yapılırmış, belediyecilik nasıl olurmuş birilerine bunu göstereceğiz. Geçmişte nereye oy verdiğiniz çok önemli değil, gün bugün ve biz herkesin oyuna talibiz ve hiçbir insanımız arasında ayrımcılık yapmayacağız” dedi.

OĞUZELİ’NDE MHP COŞKUSUOĞUZELİLER ERZİN’E SÖZ VERDİ

MHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin; Oğuzeli adı itibariyle de partimizin önem verdiği ve genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli tarafından özel önem verilen önemli ilçelerimizden bir tanesi dedi ve 30 Mart yerel seçimlerinde Oğuzeli Belediyesini kazanacaklarını söyledi. Erzin; “Ben Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ve arkadaşlarım ilçe belediye başkan adayı olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bizler inandık ve iman ettik ve Allah’ın izni, halkımızın teveccühü ile bu seçimleri kazanmaya ant içtik. Gaziantep’e üç hilali dikmek için 30 Mart sabahına kadar gece, gündüz uyumadan çalışacağız” dedi.

BU SIRADAN BİR AÇILIŞ DEĞİL!

MHP Gaziantep Milletvekili Prof.Dr.E.Semih YALÇIN; Oğuzeli ilçesinin güzide bir ilçe olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:” bu açılış töreni sıradan bir açılış olmaktan ziyade 30 Mart tarihi itibariyle Oğuzeli gibi güzide bir ilçede iktidarın, Milliyetçi Hareket Partisi mensupları tarafından devir alınmasının başlangıç noktası olacaktır. Burada bizlere gönül veren vatandaşlarımız, 45 yıldır bir dava uğruna mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar olma vaktinin geldiğini görmektedirler.  Son günlerde meydana gelen olaylar mevcut siyasi iktidarın 17 Aralık’tan sonraki tüm yolsuzluklarının ortaya çıkması artık milletimizin bu iktidardan vazgeçeceğini göstermektedir.


mhp oğuzeli açılış paylaşan: f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OĞUZELİ’NDE MHP COŞKUSU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin