OĞUZELİ BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ, İLK İCRATINI AÇIKLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OĞUZELİ BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ, İLK İCRATINI AÇIKLADIGaziantep’te MHP’den Oğuzeli Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sait Kılıç, mazbatasını alarak göreve başladı.

Oğuzeli Belediyesi önünde yapılan devir teslim törenine AKP Oğuzeli eski belediye Başkanı Bekir Öztekin, MHP Gaziantep Büyükşehir adayı olan Mustafa Erzin, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Doğan, MHP İl ve ilçe teşkilatları, AKP ve MHP’den seçilen meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Gaziantep’te AKP’nin tek kaybettiği ilçe Oğuzeli Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde demokrasi adına sevindirici görüntüler ortaya çıktı. AKP eski belediye Başkanı Bekir Öztekin MHP’li yeni belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç’a görevini teslim ederken yaptığı konuşma dinleyenleri duygulandırdı.

Devir teslim töreninde konuşan Kılıç, ilk icraatının belediye binasına asılmayan TC yazısını asmak olduğunu söyledi.

Kılıç, kendisine oy veren veya vermeyen herkesin başkanı olduğunu söyleyerek Oğuzelililere seslendi. Kılıç, “İlçe Başkanlarım, kadın kolları başkanlarım, değerli basın mensupları ve bizi 2009’dan beri beni yalnız bırakmayan ilçe başkanım Muharrem Özsert ve ilçe yönetimi ve siz Oğuzeli halkına çok teşekkür ediyorum.

OĞUZELİ BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ, İLK İCRATINI AÇIKLADI“BEKİR BAŞKANIN YANINDA İKTİDAR VARDI, İNŞALLAH O İKTİDAR BİZİMDE YANIMIZDA OLUR”

Sevinçle üzüntü, iyiyle kötü, geceyle gündüz nasıl bir aradaysa buda cenabı Allah’ın takdiridir. Bugüne kadar Oğuzeli’ne hizmet etmiş olan Belediye Başkanlarından hayatta olanlara Allah uzun ömürler versin.  Rahmeti Rahman olanlara Allah rahmet eylesin. Değerli arkadaşlarım biz bir mücadele kazandık. Seçim gecesi söylediğim gibi biz küçük mücadeleyi kazandık, şimdi büyük bir mücadele bizi bekliyor. Peygamber efendimiz savaştan sonra diyor ki “Biz küçük cihadı kazandık şimdi büyük cihata başlıyoruz” oda nefsimizle mücadele! Ben buradan şunun sözünü veriyorum. Oğuzelili olmak benim için ayrıcalıktır. Oğuzelili olmak bir şereftir ve benim yanımda da sizler en şerefli insanlarsınız. A partili B partili benim için hiç fark etmez. Herkese eşit mesafede olacağım. Bizi çok büyük bir yük bekliyor. Bekir başkanın yanında iktidar vardı inşallah o iktidar bizimde yanımızda olur. Birlikte bu ilçe için ne yapabilirsek o kadar iyi. Bir olacağız beraber olacağız ve diri olacağız. Çünkü başka Oğuzeli yok. Nasıl seçime kadar bizimle mücadele etmişseniz seçimden sonra da yine birlikte nefsimizle mücadele etmeye hepinizi davet ediyorum. Allah haklı olduğumuz bu yolda bizlere yardımcı olsun. O kadar çalıştınız üstümde çok emeğiniz var sizlerden helallik istiyorum. Varsa benim hakkım helal olsun. Oğuzeli’ni Gaziantep’in marka ilçesi yapmak için hepinizden destek ve dua bekliyorum. Bu belediye binası gerçekten çok güzel. Ama bir şey unutulmuştu bilmeden. Devletimizin ismi olan Türkiye Cumhuriyeti ‘TC’ eksik kalmıştı. Bugün teslim alırken onu da taktırdık. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

SURDA BİR GEDİK AÇTIK

Mustafa Erzin ise hedeflerinin çok büyük olduğunu kıt imkanlarla ancak Oğuzeli Belediyesini aldıklarını ifade ederek,  “Necip Fazıl Kısakürek’in şiirinden bir dörtlükle seslenmek istiyorum. Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes. Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es! diyoruz. İnşallah bir sonra ki dönem 3 hilali Büyükşehir Belediyesi başta olmak kaydıyla pek çok belediyemizi Milliyetçi Hareket Partisine nasip olur. Mehmet Sait Kılıç beyin şahsında tüm Oğuzeli’nin Milliyetçi Hareket Partisine Hayırlı olmasını temenni ediyor hepinizi Allaha emanet ediyorum” dedi.

“PARTİLERİMİZ AYRI AMA GÖNÜLLERİMİZ BİRDİR”

Bu bir bayrak yarışıdır diyerek sözlerine başlayan Öztekin, “Bugün Türkiye dünya üzerinde hakikaten ciddi manada mücadele veren, mazlumların yanında olan ama zalimlerin karşısında olan bir devletiz onun için birbirimize sahip çıkmalıyız” dedi.

Birlik ve beraberlik mesajı veren Öztekin, belediye başkanlığı döneminde Oğuzeli’ne verilen hizmetleri anlatarak bu hizmetlerin üzerine daha iyi hizmetlerin eklenmesi gerektiğini söyledi.

Öztekin konuşmasında, “Birliğimizi, Kardeşliğimizi, dostluğumuzu, beraberliğimizi bozmamalıyız. Seçimdir bu halkın iradesine saygı duymalıyız. Halkımız kimi tercih ediyorsa, kimi takdir ediyorsa elbette ki hak onun diyoruz. Ben öncelikle adayına sahip çıkan, 2 dönemden beri adayını canı gönülden destekleyen MHP ilçe örgütüne ve il örgütüne tebriklerimi sunuyorum. Partilerimiz ayrı gönüllerimiz elbette ki birliktedir. 2009 yılında Sait kardeşimizle rakiptik mücadele ettik bize nasipmiş biz kazandık. Şimdi sizlerin huzurunda gönül rahatlığıyla buradan ayrılacağım. 5 yıl boyunca Oğuzeli benim namusumdur dedim, ne namusuma leke getiririm nede namusuma leke getirttiririm. Onun için çocuklarıma göstermediğim ihtimamı kendi özel işlerime ve hayatıma göstermediğim ihtimamı bu ilçeye göstermeye gayret ettim. Allaha şükür 10. 000 m2 alan içerisinde 7.000 m2 lik belediye binamızı inşa ettik. Mehmet Sait Kılıç kardeşime hayırlı olsun, içinde hayırlı hizmetler yapsın diyorum. Ben Oğuzelili kardeşlerime 5 yılda bana gösterdikleri hürmetten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İşi benden daha çok zor. Sebebine gelince bizde 10 tane köy 2 tane belde vardı şuanda 70 tane köy daha eklendi onun için benim Oğuzeli hemşerilerimden de özellikle isteğim burada ki arkadaşın arkasından dedikodu, iftira atmaktansa bu arkadaşın doğrularında yardımcı olmalısınız yanlışlarında da dur başkanım yanlış yapıyorsun deyip ifşa etmeden onu koz olarak kullanmadan samimi olarak yanlışını düzeltmelisiniz. İnşallah ilçemize daha güzel işler yapılır. Ben 5 sene hizmet ettim bile bile hiç bir şahsı kırmadım, haklı olan bir tek vatandaşımızın işini geri çevirmedim ama bilmeyerek bir yanlışım olabilir ben insanım ben beşerim hatada yaparım. Yanlışta yaparım, eksikte yaparım ama bu memlekete kendi canım gibi özüm gibi hizmet etme gayreti içerisinde oldum benim 5 senede bir emeğim olduysa ben size hakkımı anamın ak sütü gibi helal ediyorum helal olsun. Bende sizden helallik diliyorum” dedi.

İlk işlerinin yeni belediye binasına asılmayan TC yazısını asmak olduğunu vurgulayan Kılıç, eski başkana Türk bayrağı ve Kura’nı Kerim hediye etti.

OĞUZELİ BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ, İLK İCRATINI AÇIKLADI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OĞUZELİ BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ, İLK İCRATINI AÇIKLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin