OĞUZELİ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OĞUZELİ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIRGaziantep Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç; bayramların barışma ve beraberliğin öğütlendiği; küskünlüğün ve dargınlığın yerildiği mukaddes bir dönem olduğunu belirterek, vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını söyledi.

Kılıç; “Mübarek Ramazan ayının nimet ve ibadetlerini idrak ettiğimiz bir aylık süreden sonra bayramla bütünleşmek ve bayram günlerinin coşkusunu derinlerimize çekmek eşsiz bir manevi haz ve değerdir. Bayramlar içinde bulunduğumuz sosyal, kültürel ve milli yapıya katkı sağlamak açısından büyük bir önem taşımakta, toplumumuz için bir ibadet olmanın yanı sıra bir moral kaynağı da olmaktadır.

Bayramlar paylaşmanın, dayanışmanın, kardeşliğin, zengin fakir, güçlü güçsüz ayrımı gözetmeden tüm insanlarla kucaklaşmanın evrensel mesajını içermektedir. Tıpkı bayramlarda olduğu gibi, Türk milleti el ele, gönül gönüle verecek ve varlığına saplanmaya çalışılan nifak hançerini kırarak parçalayacaktır. Komşu coğrafyalarda yaşayan Türkmen kardeşlerimin, Gazze’deki din kardeşlerimin, Dünya’nın neresinde olursa olsun hali hazırda yaşama mücadelesi veren soydaşlarımın ve zor günler geçiren İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en iyi dileklerimle  kutluyor, Cenab-ı Allah’tan esenlikler temenni ediyorum.

Ayrıca vatan ve millet uğruna aramızdan erken ayrılan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerken; tüm şehit analarının, babalarının, eşlerinin ve çocuklarının da bayramlarını dualarımla birlikte tebrik ediyorum.

OĞUZELİ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OĞUZELİ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin