Oğuzeli Belediyesi Gıda yardımları sürüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“OĞUZELİ BİZLERE EMANET”

Oğuzeli Belediyesi Korona Virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında ve Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahiplerine yönelik başlatılan gıda yardımlarına aralıksız devam ediyor.

“GÜZEL GÜNLER YAKINDIR”

Korona Virüs salgını nedeniyle vatandaşın hem sağlığının hem ekonomisinin tehdit altında olduğunu vurgulayan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Devletimizin aldığı tedbir ve önlemlerle inşallah başımızdaki tehlikeyi en az hasarla atlatacağız” dedi.

Oğuzeli Belediyesi Gıda yardımları sürüyor

Başkan Kılıç, “Oğuzelimiz’de göreve geldiğimiz 6 yıldan bu yana gıda kolisi yardım çalışmalarımızı bu yıl Kaymakamlığımız ile koordineli bir şekilde daha kapsamlı olarak yürütüyoruz. Bunları lütuf olarak görmüyoruz, aziz milletimize karşı görev olarak kabul ediyoruz. İnşallah ilçemizde Cenab-ı Allah’ın izniyle, hayırseverlerimizin kıymetli destekleriyle açta açıkta kimse kalmayacak. Bunun teminatı Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Allah yardımcımız olsun, inşallah güzel günler yakındır, hep beraber bu tehlikeyi atlatacağız diye umut ediyorum. Oğuzelimiz bizler emanet, bizlerde devletimize ve Allah’a emanetiz. Lütfen evinizde kalın” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oğuzeli Belediyesi Gıda yardımları sürüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin