OĞUZELİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OĞUZELİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEKAk Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Oğuzeli ilçesinin kısa sürede büyük değişim gösterdiğini ve Gaziantep’e yakışır bir merkez ilçe olduğunu kaydetti. Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin ile birlikte yapılan hizmetleri yerinde gören Koçer, Öztekin ve ekibini de başarılarından dolayı kutladı.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’i makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulundu. Koçer ve Öztekin daha sonra kısa bir ilçe turunu çıkarak Ak Parti ilçe başkanlığını ziyaret ettiler.

‘’HİZMET BİNASI OĞUZELİ’NE YAKIŞTI’’

Gezi sırasında milletvekili Koçer’e yapılan hizmetleri anlatan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, ilçeye yakışır bir hizmet binası inşa ettiklerini ve bu sayede vatandaşa daha sağlıklı hizmet vermeye başladıklarını ifade etti.

Oğuzeli halkının yaşamsal alandaki önemli sorunlarını büyük ölçüde çözüme kavuşturdukların anlatan Başkan Öztekin: ‘’su arıtma tesisinden sosyal tesise, yol ve asfalt çalışmalarından tarihi kültürel miraslarımıza kadar birçok konuda önemli çalışmalar yaptık. Tabi bu çalışmalarda bizlere destek olan milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza ve il genel meclisimize ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde ‘ cazibe merkezi olacak’ demiştik. Bugün yapılan hizmetlerle bu doğrultuda ilerliyoruz’’ dedi.

‘DEĞİŞİM HEMEN FARK EDİLİYOR’’

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise, belediyeciliğin sadece rutin hizmetlerden ibaret olmadığını belirterek, ‘’Ak Parti yerel yönetimlerde gösterdiği başarıyı trendini yükselterek devam ettiriyor. Bunu, ülkemizin her köşesinde görmek mümkün! Bu başarıya Oğuzeli ilçemizi de rahatlıkla örnek gösterebiliriz. Yeni hizmet binası başta olmak üzere, Oğuzeli’nde büyük bir değişin yaşandığına şahit oluyoruz. Gezi sırasında gördük ki; ilçe halkı da bunun farkında. Hizmet siyaset ve yerel yönetimde sözü bittiği yerdir. Siz hizmet yapıyorsanız vatandaş hiçbir şikâyette bulunmaz. Oğuzeli Belediye Başkanımızda gerçekten +özverili çalışmalar yapmış. Bu değişimin hızla devam etmesini temenni ediyorum’’ dedi.

Koçer daha sonra Oğuzeli kaymakamlığına yeni atanan Arif Gül’lüde makamında ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.  daha sonra ilçe halkını gezerek görüşlerini aldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OĞUZELİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin