Oğuzeli Çocuk Meclisi, Kurtuluş Destanını kısa film yaptı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü Oğuzeli’nde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşunun sembol isimlerinden olan Şehitkamil Ve Şahinbey’in şehit edilişleri T.C. Oğuzeli Çocuk Belediyesi üyeleri tarafından kısa film olarak tekrar hayat buldu. Çekimlerinin Şahinbey Anıtı ve T.C. Oğuzeli Belediyesi önünde yapıldığı kısa filmde minik öğrencilerin göstermiş olduğu performans görülmeye değerdi.

96 yıl önce büyük bir destan yazıldığının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantepli olduğu için guru duyduğunu söyledi.

Başkan Kılıç “25 Aralık Gaziantep’in kurtuluş kutlamaları kapsamında belediyemizin çocuk meclisi üyeleri Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun sembol isimlerinden olan Şehitkamil ve Şahinbey’in şehit edilişleri kısa film olarak tekrar hayat buldu. Çekimlerinin Şahinbey Anıtı ve Oğuzeli Belediyesi önünde yapıldığı kısa filmde minik öğrencilerimiz sanki o anı tekrar yaşadı ve yaşattı. Koca yürekli minik kahramanlarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Oğuzeli Çocuk Meclisi, Kurtuluş Destanını kısa film yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin