OĞUZELİ MUCİZESİ ÖDÜLLE TAÇLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OĞUZELİ MUCİZESİ ÖDÜLLE TAÇLANDIMerkez İlçe Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’in, kısıtlı bütçeyle Oğuzeli ilçesinde yaptığı değişim Türkiye genelinde önemli bir ödüle layık görüldü. Siyaset Dergisi’nin organize ettiği dev anket sonucunda en iyi ilçe başkanı seçilen Başkan Öztekin ödülünü Abdülkadir Aksu’nun elinden aldı.

Siyaset Dergisi’nin On dokuzuncu kuruluş yıl dönümü münasebetiyle verdiği “Siyaset Ödülleri” sahiplerini buldu. Ankara’da düzenlenen törende Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İçişleri Bakanı Muammer Güler de ödül aldı. Gecede, bir çok sanatçı, iş adamı ve siyasetçiye de ödüller dağıtıldı.Seray Sever ve Murat Başoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği görkemli gecede, Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan’ın açılış konuşmasıyla başladı.
ÖZTEKİN: MARİFET İLTİFATA TABİDİR

Törende bir konuşma yapan Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, öncelikle Oğuzeli halkına ve organizasyonu düzenleyen yetkililere teşekkür ederek, bu ödülün hayatında önemli bir yeri olacağını ifade etti.

Görev süresince hiçbir mazeret göstermeden çalışmanın semeresini almanın büyük gurur ve mutluluk verdiğini dile getiren Öztekin, ‘’Yaptığımız çalışmaların İstanbul ve Ankara’da fark edilmesi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. İnanın benim için büyük bir sürpriz oldu. Bu nedenle aldığım bu ödülün önemi ve anlamı benim için çok daha değerli. Ayrıca yine siyaset ve sanat dünyasının duayen isimleriyle aynı organizasyonda ödül almakta ayrı bir onur verdi’’ dedi.

EKİBİM ADINA ALDIM

Öztekin, görev süresi boyunca hep ‘biz’ mantığıyla çalıştıklarına dikkat çekerek şunları söyledi: ‘’Bu ödülde en alt düzeydeki personelimden, en üst düzeydeki yöneticimin alın teri var. Onlarla ve Oğuzeli ilçe halkımızla, STK’larımızla, ilçe mülki amirlerimizin manevi desteğiyle Oğuzel’inde önemli bir değişime imza attık. Bu nedenle bu ödül bizim ekibimizin ödülüdür.’’
Törende, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, İçişleri Bakanı Muammer Güler ise yılın bakanı ödülünü aldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OĞUZELİ MUCİZESİ ÖDÜLLE TAÇLANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin