OKTAY VURAL EŞİNİ KAYBETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OKTAY VURAL EŞİNİ KAYBETTİ MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın eşi Prof. Dr. Tuba Vural tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mhp Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın eşi Tuba Vural kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.

Oktay Vural’ın eşi Prof. Dr. Tuğba Vural, yaklaşık 3,5 yıl önce yakalandığı meme kanserinden dolayı bir süredir GATA’da tedavi görüyordu. Kansere yenilen Tuğba Vural, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Haberi alan Oktay Vural ve yakınları hastaneye geldi.

Vural, 3,5 yıl önce meme kanserine yakalanmış ve iki memesi alınmıştı. Tümörün tekrar nüksettiğini öğrenen çift çaresiz kaldı. Yurt dışında çare arayarak her türlü tedaviyi denediler ancak yetersiz kaldı. Oktay Vural’ın eşi Tuba Hanım kanserle verdiği mücadeleyi bugün kaybetti.  Oktay Vural eşinin hastalığından dolayı sakal bırakmış ve çok çaba sarf etmişti.

OKTAY VURAL EŞİNİ KAYBETTİ

Allah rahmet eylesin. Allah tüm sevdiklerine sabır versin.

TUBA VURAL KİMDİR?

1962 Yılında Ankara’da doğdu. 1983 yılında Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Giyim Endüstrisi Eğitimi Bölümü’nden mezun oldu.1986 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisansını tamamladı. 1991 yılında Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü’nde doktora derecesini aldı. 1994 yılında doçent, 2000 yılında profesör oldu. Alanı ile ilgili 150’ye yakın yayını bulunan VURAL, Gazi Üniversitesi’nde hem Mesleki Eğitim Fakültesi hem de Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı olarak görev yapmaktaydı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OKTAY VURAL EŞİNİ KAYBETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin