Ömer Asım Aksoy Kültür Sanat Ödülleri sahiplerini buldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ömer Asım Aksoy Kültür ve Sanat Ödülleri sahiplerini buldu. Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen törende Ayıntap Kültür Sanat Derneği Başkanı Orhan Uslu “Geleneksel hale getirdiğimiz ödül törenimizde bu yılda jürimiz kent tanıtımına önemli katkılar sağlayan isimleri çeşitli kategorilerde ödüllendirmiştir” dedi

Ayıntap Kültür Sanat Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ömer Azım Aksoy Kültür ve Sanat Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Ayıntap Kültür Sanat Derneği bünyesinde Türkiye’nin en büyük tiyatro kadrosuna sahip olan Çelet Uşaglar tiyatro topluluğunu da bulunduruyor. Gaziantep ağzı ile sahneledikleri bir birinden güzel oyunlarla Gaziantep’i Türkiye genelinde temsil eden ve yurt dışı turneleriyle isimlerinden sıkça söz ettiren Çelet Uşaglar tiyatro topluluğunu yaklaşık 1300 kişilik kadrosuyla Türkiye’nen en büyük yerel tiyatro ekibi olarak dikkat çekiyor. Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen ödül törenine ödül almaya hak kazanan isimler yanında Gaziantep İl Kültür ve Turizm Müdürü Ergün Özuslu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Ayıntap Kültür Sanat Derneği Başkanı Orhan Uslu geleneksel hale getirdikleri Ömer Asım Aksoy Kültür ve Sanat Ödüllerine bu yıl Gaziantep’in kültür, sanat, edebiyat, spor, iş dünyası ve basın alanlarında tanıtımına katkı sağlayan isimler arasından seçildiğini, jürinin bu konuda çok hassas bir değerlendirme yaptığını ifade ederek Ömer Asım Aksoy Kültür ve Sanat Ödüllerinin önümüzdeki yıllarda da verileceğini ifade etti. Bu yıl çeşitli kategorilerde verilen Ömer Asım Aksoy Kültür ve Sanat Ödüllerini Anadolu Mutfağını Araştırma Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Şef Tahir Tekin Öztan, Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halil İbrahim Yakar, Türk futbolunun efsane ismi Talat Özkarslı, Anadolu Ajans Muhabiri Orhan Çiçek, Sanayici İş Adamı Mustafa Akdoğan ve Sanatçı Adnan Orhan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonrası almaya hak kazandı. Düzenlenen törenle ödüller dağıtılırken Ayıntap Kültür Sanat Derneği Başkanı Orhan Uslu 2016 yılı ile ilgili dernek projeleri hakkında da bilgiler verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ömer Asım Aksoy Kültür Sanat Ödülleri sahiplerini buldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin