Ömer Kantar GAİNDER Yönetim Kurulu Başkanlığına Aday

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ömer Kantar GAİNDER Yönetim Kurulu Başkanlığına Adaylığını açıkladı.

Kantar yaptığı basın açıklamasında:

“Yenilikçi inşaat müteahhitleri olarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın, ülkemiz ve memleketimiz adına itibarını ve müteahhitlik mesleğini daha iyi seviyelere taşıyabilmek için Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmaya karar verdim.

Sorunlarımızı biliyorum. Mesleğin içerisinden gelen birisiyim. Geçmiş dönemlerde, derneğimizin ve çatı kuruluşumuz İMKON’un yönetim kademelerinde görev yaptım. Şahsım ve ekibimiz, yönetime geldiğimiz takdirde tüm paydaş meslek odaları ile birlikte mesleğin en iyi seviyelerde temsil edilebilmesi ve mesleğimizin saygınlığının artırılması için gereken özveri ve emeği tüm gücümüzle vereceğiz.

Ömer Kantar GAİNDER Yönetim Kurulu Başkanlığına Aday

Kıymetli meslektaşlarım, özellikle son zamanlarda hepimizin bildiği üzere mesleğimizle ilgili ciddi sıkıntılar yaşamaktayız. Yaşanan bu sıkıntıların hem dile getirilmesi hem de çözümü yönünde tüm paydaşlarımızla birlikte çalışarak sonuç almak istiyoruz. Devamında sesimizin daha gür çıkması için Çevre Şehircilik Bakanlığı nezdinde çatı kuruluşumuz olan İMKON ile beraber mesleğimizi ilgilendiren konularda fikir paydaşı olmak istiyoruz.

Bu konular ve mesleğimizi ilgilendiren tüm problemlerin çözümü için Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetimine ekibimle beraber talibiz. Bu yolda bizim ile birlikte yürümenizi temenni eder, saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ömer Kantar GAİNDER Yönetim Kurulu Başkanlığına Aday

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin