“Operasyon Türkiye ve bölgenin geleceği için çok önemli”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO BAŞKANLARINDAN AFRİN OPERASYONUNA DESTEK

Afrin Operasyonunun ülkemiz için çok büyük bir önem taşıdığını ifade eden Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, “Zeytin Dalı Harekatı” ile Operasyonuna başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başarılar diledi. GTO Başkanları “Kalbimiz ve Dualarımız Mehmetçik’lerimizle beraber” dedi. 

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Afrin Operasyonunu desteklediklerini belirterek, “ Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından yapılan bu harekat, Türkiye’nin güvenliği için yapılan bir harekattır. Sınır güvenliğimiz için terör örgütlerini hedef alan bu harekat aynı zamanda Bölge barışının tesisine de hizmet etmektedir. ”dediler.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki terör örgütüne yönelik düzenlendiği operasyon için devletimizin aldığı kararı desteklerini ve arkasında olduklarını açıklayan GTO Başkanları “ Mevzu ülkemizin güvenliği olduğunda iş dünyası olarak her zaman her türlü fedakarlığa hazır oluruz. Türkiye, güneyinde bir terör koridoruna izin vermeyecektir. Ülkemiz haklı davası için operasyona başladı. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize güveniyor ve başarılı olacaklarına yürekten inanıyoruz” şeklinde konuştular.

“Operasyon Türkiye ve bölgenin geleceği için çok önemli”

“Zeytin Dalı Harekatı”nın hedefinin Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak ve oradaki mazlum halka barış götürmek olduğunu ifade eden GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve Meclis Başkanı Settar Konukoğlu, bu konuda yaptıkları açıklamada daha sonra şu görüşlere yer verdiler:

“ Türkiye kendi sınır güvenliği ve meşru müdafaa hakkı açısından gerekli adımları atma hakkına sahip. Sınır güvenliği konusundan atılan her adım bölgede huzuru sağlamaya ve Türkiye’nin güvenliğini arttırmaya yöneliktir. Türkiye,  bölgedeki ve Suriye’nin kuzeyindeki tüm terör unsurlarını temizlemek için üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor ve ciddi bir mücadele veriyor. Türkiye bunları yapmak zorunda ve yapıyor.

Afrin Operasyonu doğru bir adım ve destekliyoruz. Ordumuzun başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Türk insanının huzur ve güvenliği için yapılan, operasyonların, terörün kökü kazınana kadar devam edeceğinden en ufak şüphemiz yoktur. Sınır bölgelerinde, Türkiye’nin güvenliğini tehdit edecek adımları ve her türlü girişime karşı birlikte, cesaretle karşı konulması kaçınılmazdır.

Bazı çevreler Zeytin Dalı Operasyonuna yönelik olarak ulusal ve uluslararası alanda algı oluşturmaya çalışacaklardır. Bunun yalnızca bir askeri operasyon olmadığını, haklı olduğumuzu her platformda dile getirmeliyiz. Ülke olarak her zaman Suriye’nin toprak bütünlüğünden yana olduk. Bunu yetkililer her platformda dile getiriyor. Ülkemizin bu operasyonla amacı bellidir. Ulusal ve uluslararası platformda oluşturulacak algılara karşı dikkatli olmalıyız ve haklılığımızı her platformda dile getirmeliyiz. “

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Operasyon Türkiye ve bölgenin geleceği için çok önemli”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin