Orgazmı yaşamak hiç de hayal değil

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

bulent-cihantemurDaha uzun süreli, daha çabuk ve daha tatminkar bir orgazm yaşamak hiç de hayal değil. Genital Güzelleştirme Tekniği ile uluslararası Altın Bistüri ödülünü alan Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, tekniğin içinde yer alan Erojen Bölge Enjeksiyonu ile orgazmı kolaylaştıran bir uygulama yapıyor.
Genital Güzelleştirme, tıpkı yüz bölgesi gibi, vajina bölgesinin de genç kalmayı hak ettiği düşüncesiyle geliştirilmiş bir uygulama. Tekniğin içinde kadınların olası tüm vajinal sorunları gideriliyor. Bunun içerisinde çözümlenenler ise; sarkan ve formunu kaybetmiş iç ve dış dudak bölgesi, genişlemiş vajina, klitorisi kapatan Venüs tümseği, pigmentasyon sorunu, idrar kaçırma ve erojen bölge enjeksiyonu olan G-Shot uygulaması var. Op. Dr. Bülent Cihantimur orgazmın kalitesini artırmak ya da orgazm olamayan kadınlar için yapılan Erojen Bölge enjeksiyonu ve diğer uygulamalar hakkında bilgiler verdi:
G-Shot, Erojen Bölge Enjeksiyonu
“Cinsellik daha doğrusu karşılıklı yaşanan cinsel tatmin, ilişkilerin temelini oluşturuyor ve çiftleri birbirlerine bağlıyor. Ülkemizde orgazm olamayan bayanların sayısını maalesef bilemiyoruz çünkü bu bir tabu halinde. Ancak kliniklerimize gelerek konu hakkında bilgiler alan kadın hastalarımızın tamamında orgazm konusunda sorunlar yaşadıklarını gözlemliyoruz. Kadınlar 2 şekilde orgazm oluyorlar. Birincisi klitoris bölgesinin, ikincisi ise G noktası adı verilen vajina girişinden 2-3 cm içeride, ön duvardaki alanın uyarılması neticesinde oluyor. G noktasına yaptığımız hastanın kendi bölgesel yağından alınıp kök hücreden zenginleştirdiğimiz yağ enjeksiyonu, bu alanın belirgin hale gelmesine ve dahası sürtünmeyle kolay, uzun ve çok daha tatminkar bir orgazmın yaşanmasına vesile oluyor. Bu uygulamayı doğum yapmamış bayanlarda yaptırabilir. Ayrıca doğumla birlikte genişlemiş vajina duvarına yaptığımız form kazandırma işlemi de yine hem erkeğin, hem de kadının cinsel açıdan tatmin olmasını kolaylaştırıyor.

“Venüs Tümseği ve Klitoris”
“ Venüs tümseği diğer adıyla Mons Pubis, sezaryen dikişiyle klitoris arasında kalan kıllı alandır. Bu alan bazı hastalarımızda yoğun bir yağlanma sorunu yaşıyor. Sadece cinsel hayat için değil, bu alandaki yağ fazlalığı görüntü olarak, bikini, mayo gibi plaj kostümlerinde de hastalarımızı rahatsız ediyor. Ayrıca buradaki yağlanma klitorisin kapanarak, rahatça uyarılamamasına ve orgazmın yaşanmamasına sebep oluyor. Yağ fazlalığı, liposculpute uygulamasıyla çekilerek, tüm sorunların önüne geçiliyor. Buna ek olarak klitorisin çevresinde fazlalık deri varsa, o da alınıyor, bölge açıkta kalınca uyarılması ve dolayısıyla orgazm olabilme kolaylığı sağlanmış oluyor. Tüm bu saydığım uygulamalar son derece basit ve pratik bir şekilde yapılıyor, kök hücrenin vermiş olduğu iyileştirme etkisiyle, kısa sürece iyileşme kaydediliyor.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Orgazmı yaşamak hiç de hayal değil

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin