ORTAOKUL’A BAĞIŞ KARŞILIĞI AYŞE-BURHAN BARLAS İSMİ VERİLECEK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ORTAOKUL’A BAĞIŞ KARŞILIĞI AYŞE-BURHAN BARLAS İSMİ VERİLECEKGaziantep merkez Oğuzeli ilçesinde bulunan Oğuzeli Ortaokulu’nun ismi hayırsever Fatma Semra Beyhan’ın 250 bin TL bağışı ile Ayşe-Burhan Barlas Ortaokul olarak değiştirilecek.

Hayırsever Fatma Semra Beyhan, bağış yaparak anne babasının adını bir okulda yaşatmaya karar verdi. 250 bin TL bağışla, Oğuzeli ilçe merkezindeki  8 derslikli ortaokula Ayşe-Burhan Barlas ismi verilecek.İsim değişikliğine ilişkin protokol Gaziantep Valisi Erdal Ata’nın makamında imzalandı.

Protokol için yakınlarıyla birlikte Gaziantep Valiliğine  gelen hayırsever Fatma Semra Beyhan, eğitime yaptığı katkının mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Bağış nedeniyle büyük bir huzur duyduğunu belirten Beyhan, “Hayatımdaki en mutlu anlardan birini yaşıyorum şuan. Hem anne ve babamın adını yaşatılacak hem de bu okulda eğitim alan çocuklar ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak. Bu bana çok büyük huzur veriyor. Bu protokol şehrimize ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun.  Maddi durumu iyi olan herkesi eğitime bağış yapmaya davet ediyorum. “ dedi.

Gaziantep Valisi Erdal Ata ise hayırseverlere duyduğu minnet ve şükranları dile getirdi.

Eğitim çıtasını her geçen gün daha yükseklere taşımak için çalıştıklarını belirten Vali Ata, “Eğitim için başlattığımız bağış kampanyasına ilgi giderek artıyor.  Bizler şehrimizin eğitim kalitesini daha üst sıralara çıkarmak için çalışıyoruz. İnşallah yakın bir gelecekte bu çalışmaların sonuçlarını alacağız. Tabi, geleceğimiz olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için hayırseverlerin bağışları büyük önem taşıyor. Gaziantep’teki hayırseverler bu konuda oldukça duyarlı davranıyorlar. Buradan tüm hayırseverlerimize tekrar şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.

Konuşmaların ardından protokole imza atan taraflar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ORTAOKUL’A BAĞIŞ KARŞILIĞI AYŞE-BURHAN BARLAS İSMİ VERİLECEK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin