OSB Başkanı Cengiz Şimşek, “Her türlü desteğe hazırız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, bir açıklama yaparak, İdlib’de Türk askerlerine yönelik düzenlenen alçakça saldırıyı kınadı.

OSB Başkanı Şimşek açıklamasında şunları söyledi: “Milli güvenliğimizi sağlamak üzere İdlib’de görev yapan kahraman askerlerimize yönelik gerçekleştirilen menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Türk milleti olarak acımız büyük. Adeta sözün bittiği noktadayız. Yüreğimiz yanıyor. Bu kalleşçe saldırının sorumluları elbette hesabını vereceklerdir. Türk milleti olarak böyle ortamlarda birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmeli, Mehmetçiğimize destek olmalıyız. Gaziantepli sanayiciler olarak milli güvenliğimizi sağlamak amacıyla Suriye’de bulunan Mehmetçiğimizin ve devletimizin yanındayız. Bu konuda bizlere düşecek olan her türlü desteğe hazırız. Allah Mehmetçiğimizin tırnağına taş değdirmesin.  Bu vesile ile ülkemizin huzur ve güvenliği için İdlib’deki hain saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimize yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize de başsağlığı diliyoruz.”

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OSB Başkanı Cengiz Şimşek, “Her türlü desteğe hazırız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin