OYAKLILAR ARTIK AVİVASA’DAN EMEKLİ OLACAK

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

OYAKLILAR ARTIK AVİVASA’DAN EMEKLİ OLACAKOYAK ve OYAK Grubu çalışanlarının emeklilik planları AvivaSA’ya emanet!

OYAK ve OYAK Grubu şirketleri çalışanları “emeklilik planları”nda yollarına AvivaSA Emeklilik ve Hayat ile devam edecek. Yapılan anlaşma ile OYAK ve OYAK Grubu çalışanlarının bireysel emeklilik fonlarındaki birikim AvivaSA’ya aktarılacak.

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörünün önde gelen şirketlerinden AvivaSA ile OYAK ve OYAK Grubu şirketleri arasında, çalışanların emeklilik planlarındaki birikimlerinin AvivaSA Emeklilik ve Hayat’a aktarımına ilişkin bir anlaşma imzalandı.

AvivaSA anlaşma kapsamında, OYAK ve Grup şirketlerine özel “Avantajlı Grup Emeklilik” planı hazırladı. OYAK ve OYAK Grubu şirketlerinin çalışanlarının emeklilik planlarında biriken fon tutarları da bu plan dahilinde AvivaSA’ya aktarılacak. Avantajlı grup emeklilik planlarında OYAK ve OYAK Grubu çalışanlarının hakları aynen korunarak devam ederken; çalışanların eş, çocuk, kardeş ve ebeveynlerinin de bu planın sunduğu tüm plan avantajlarından yararlanmaları sağlanacak.

OYAKLILAR ARTIK AVİVASA’DAN EMEKLİ OLACAK

Emeklilik Gözetim Merkezi’nin 23 Ocak 2015 tarihli verilerine göre grup emeklilik planlarının yatırıma yönlenen tutarı konusunda %26’lık pazar payı ile sektör lideri durumunda olan AvivaSA, halen 1.200’ü aşkın şirkete çözüm ortağı olarak hizmet sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
OYAKLILAR ARTIK AVİVASA’DAN EMEKLİ OLACAK

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin