Özdağ, “Benim için sürpriz olmadı”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Milletvekili Ümit Özdağ,” Güvenlik güçleri için bu patlamanın sürpriz olmadığını düşünüyorum”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ankara Tren garı önünde meydana gelen patlama ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede,” Benim için sürpriz olmadı. Güvenlik güçleri için de sürpriz olmadığını düşünüyorum. Çünkü 2 aydan bu yana Ankara’nın Çankaya ilçesinde polis böyle bir patlamaya karşı hazırlıklı ve mahkemeden genel arama izni aldı” dedi.
Özdağ, Çankaya ilçesinin 1 nolu ilçe ve devletin karargahı olduğunu ifade ederek,” Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı, Genelkurmay Başkanlığı her şey orada. Dikkat ederseniz Türkiye’nin en önemli suikastları da bu ilçede olmuştur. Çankaya ilçesinde Ankaralılar kendilerini güvende hissetseler de gerek istihbarat, gerek polis, gerek jandarma uzun süreden bu yana diken üstünde oturuyor. Bombanın basınç etkisini artırmak amacıyla, yerleştirilmiş olduğu yerin bir tanesinin köprünün altı olması,çok profesyonel bir eylem olduğunu gösteriyor. Bu profesyonel eylemin amacı orada sadece insanları öldürmek değil. Aslında bundan sonraki gelişmeleri tetiklemek. Bunun için de önümüzdeki gün ve saatleri beklemek gerekiyor” diye konuştu.
Meclis bahçesinde katıldığı bir yayında Ankara, Çankaya Emniyet Müdürü’ne güvenlik güçlerinin gösterdiği performanstan dolayı teşekkür ettiğini dile getiren Özdağ,” Hakikaten çok iyi çalışıyorlardı. Ancak bu tür hadiseleri bir defa atlarsanız bir şekilde sonuç ortaya böyle çıkar. Ankara’ya ayrıca başka bombalı saldırı yapma yeteneğine sahip unsurlardan da bahsediliyor. Ankara’ya sızmış olan sayıları 30 civarında PKK’lı militanın varlığından da bahsediliyor. Etkisi itibariyle ortaya çıkan çok büyük bir patlama. Muhtemelen önümüzdeki gün ve saatlerde sayı daha da artacak” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özdağ, “Benim için sürpriz olmadı”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin