ÖZDAĞ, HZ. UKKAŞE TÜRBESİ’NDE DUA ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZDAĞ, HZ. UKKAŞE TÜRBESİ’NDE DUA ETTİMHP Gaziantep Milletvekili adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ Dünyada iken cennetle müjdelenen kişilerden olan HZ. Ukkaşe’nin türbesini ziyaret ederek dua etti.

Gaziantep Ülkü Ocakları teşkilatı tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Hz. Ukkaşe Türbesinde okutulan mevlidi Şerife  katılan Özdağ burada namaz kılarak dua etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Adayı Ümit Özdağ, İslahiye ve Nurdağı ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Adayı Ümit Özdağ, Ortadoğu’da kardeş kanı aktığını belirterek batılıların bu durumdan gayet memnun olduklarını söyledi. Özdağ; “ Eski Dışişleri Bakanı ve bugünkü Başbakan yüz bin mülteci bizim kırmızı çizgimizdir demişti. Bugün bu sayı 2 milyon civarında ve görünen maliyeti 5 milyar dolar.  Bunun yanında Suriye’ye, Mısıra, Lübnan’a, Ürdün’e ihracatımız düştü ve ortaya büyük bir yük çıktı. Bu yük sadece Türkiye için değil hiçbir ülkenin taşıyamayacağı bir yüktür. Geçtiğimiz günlerde Bülent Arınç; “ biz bu 12 yıl içerisinde çok israf yaptık” diyor. Evet çok doğru bir tespit. Ülkenin 402 milyar dolar dış borcu var ve 10 milyar dolara saray yaptırılıyor. Ancak bu Suriyelilerin bu konuda herhangi bir suçu yok. Allah için hepsi kardeşimizdir. Allah hiç kimseyi evinden, barkından ayrılmak zorunda bırakmasın. Ben Suriyelileri değil AKP’nin Suriye politikasını eleştiriyorum. Biz MHP olarak Ortadoğu’da AKP’nin aramızı bozduğu her ülke ile tekrar barışacağız. Bugün Erdoğan bu Ortadoğu ülkelerine telefon ettiğinde hiçbirine ya ulaşamaz yada birkaç gün sonra görüşür. Ancak adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu ise hepsiyle anında görüşebilecek saygıyı oluşturmuş değerli bir şahsiyettir. Ekmeleddin İhsanloğlu’nun adaylığı önümüzdeki dönemde Ortadoğu ile barış politikasının önemli bir göstergesi olacaktır. MHP iktidarının olacağı önümüzdeki dönemde Suriye’nin inşasını Türk işadamlarımız yapacaktır.

ÖZDAĞ, HZ. UKKAŞE TÜRBESİ’NDE DUA ETTİ

UYUŞTURUCU TACİRLERİ İLE BİZZAT MÜCADELE EDECEĞİM

Çocuklarımız delik deşik olan sınır hattından dolayı büyük bir tehdit altındadır. Uyuşturucu tacirleri ve PKK bu sınırı kullanıyor. Allah korusun hiç birimiz çocuklarımızın uyuşturucu pençesine düşmesini istemeyiz. Ancak uyuşturucu bu şekilde sinsice ilerleyerek kadın, erkek, çoluk, çocuk herkesin kanına giriyor. Uyuşturucu yaşı Ortaokullara inmiş durumda. Ben kişisel olarak uyuşturucuyla ve bunların baronları ile mücadele edeceğime söz veriyorum. Uyuşturucu tacirleri ile bizzat mücadele edeceğim.

Seçmenin büyük bir bölümü haklı olarak güvenlik tehdidinden ziyade yarın cebine girecek olan parayı düşünüyor. Çünkü hanımı akşam eve ne getireceksin diyor, çocuğu para istiyor. Vatandaşlarımızın hiç şüphesi olmasın, MHP bu ülkenin toprak bütünlüğünü, millet bütünlüğünü sağladığı gibi vatandaşının karnını da doyuracak programa ve kadrolara sahiptir.

EĞİTİM SİSTEMİNİN 5+3+3 OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Henüz seçim bildirgemiz açıklanmadı ama ben kişisel olarak 5+3+3 eğitim sistemine tekrar dönülmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca ilkokul 3.sınıfa kadar öğrencilere ev ödevi verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ilkokul 3.sınıfa kadar vermiş olduğunuz ev ödevlerine anneler ve babalar çalışıyor. Öğretmenlerde bunu biliyor ve notları anneye ve babaya veriyor. Dolayısıyla herkes birbirini kandırmış oluyor. Ayrıca çocukların sırtına o kitapların yüklenmemesi gerektiğini düşünüyorum. İlkokul 3.sınıfa kadar çocuklar çanta taşımamalı, kitaplarını okulda bırakmalı ve okula gittiklerinde kullanmalıdırlar.

HÜKÜMET PKK’YA TESLİM OLMUŞ DURUMDADIR

Hükümet PKK terör örgütüne teslim olmuş durumdadır. İmralı’da terörist başı ile tavlamı oynuyorlar. Peki, ne yapıyorlar; yeni Türkiye’nin Anayasasını yazıyorlar. Biz Türkiye Cumhuriyetini İstiklal Harbiyle kurduk. AKP ise yeni Türkiye’sini İmralı’da Öcalan’la kuruyor. İşte MHP ile AKP arasındaki fark budur.

GAZİANTEP’İN BÜTÜN RENKLERİNİ SEVİYORUZ

Özdağ,  Gaziantep Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden İslahiyespor – Yıldız Gençlik 1977 maçına katılarak İslâhiyelilere başarılar diledi. Maçta AKP Milletvekili adayı Şamil Tayyar’la da tokalaşan Özdağ “biz Gaziantep’in bütün renklerini seviyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZDAĞ, HZ. UKKAŞE TÜRBESİ’NDE DUA ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin