ÖZDEMİR, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZDEMİR, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDIŞırnak Beytüşebap ilçesi kırsalında teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Cevdet Deniz Özdemir bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Uzman Çavuş Cevdet Deniz’in cenazesi baba evine götürüldükten sonra Ulu Camii’ne getirildi. Öğle namazının ardından şehit de son görevini yapan vatandaş şehide haklarını helal ederek sloganlar eşliğinde tabutu bir süre omuzlarında taşıdı.

5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, tabut başına gelerek ağıt yakan acılı aileyi teselli etmeye çalıştı. Şehidin kız kardeşi fenalık geçirirken, şehidin annesi  “Oğlum kanın yerde kalmayacak. Sana bunu yapanlar cezasını çekecek. Senin arkandan düğün yapanlar bunun hesabını verecekler” diyerek feryat etti.

Törene şehidin ailesi ve yakınları, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Mehmet Sarı, , Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Belediye başkanları, askeri ve mülki erkân ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Konvoy eşliğinde Yeşilkent mezarlığına getirilen şehit burada ebedi mekânına defnedildi. Şehide son dualar edilirken acılı aile gözyaşlarını tutamayarak akan kan dursun artık diyerek feryat etti.

ÖZDEMİR, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ŞEHİDE SAYGISIZLIK

Şehidin yakınları tepkiliydi. Acı haberle yıkılan şehit ailesini yaptıkları saygısızlıkla bir de komşuları yaraladı. Uzman Çavuş Cevdet Deniz Özdemir’in şehit olduğunu öğrenen yakınları ve dostları şehidin evine akın etti. İki ev ötede oturan komşularının okul bahçesinde Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekmelerine ve havai fişek atmalarına sinirlenen acılı aile tepki gösterdi. Acı aile okul bahçesinde yapılan düğüne tepki gösterince bir anda kavga çıktı. İki tarafta birbirine taşlı sopalı saldırırken duruma çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Bir süre dağılmayan grup düğünün son bulması ile sessizce evlerine dağıldı. Cenaze töreninde de öfkesi dinmeyen acılı aile insanlık öldü mü? Bizim çocuğumuzun ölümüne sevinecek kadar biz size ne yaptık diyerek komşularının yaptıklarını hazmedemediklerini dile getirdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZDEMİR, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin