ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ HİZMETE AÇILDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ HİZMETE AÇILDIGaziantep’in tanınmış Kadın Doğum Uzmanlarından Kemal Bayındır’ın Başhekimliğini yaptığı Özel Kemal Bayındır Hastanesi 40 yatak kapasitesi ile hizmet vermeye başladı.

Özel Kemal Bayındır Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Bayındır yaptığı basın açıklamasında doktor arkadaşları ile birlikte tüm zorlukları yenerek vatandaşa hizmetle örnek bir hastane olacaklarını söyledi. Bayındır; “hastanemizin örnek bir bina ve bahçesi, yanında yaşam parkımız, hastanemize gelen özel araç sahiplerinin park sıkıntısı çekmeyecekleri geniş bir oto parkımız ile halkımızın hizmetine girmiş bulunuyoruz. Özel Kemal Bayındır Hastanesi olarak felsefemiz; şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada değerli vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmaktır. Yeni doğan ağırlıklı hizmet verecek olan hastanemiz değişik branşlarda yaklaşık 17 uzman doktorumuzla hizmet verecektir. Sağlık sektöründe giderek büyüyen ve sağlık konusunda bölgede tek adres haline gelen Gaziantep’e böyle bir hastane kazandırdığımız için mutluyuz.

40 YATAK KAPASİTELİ

Hastanemizin 40 yataklı bir kapasitesi bulunmakta. Başta yeni doğan olmak üzere bir çok bölümde Gaziantep ve civar illerden gelen vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Amacımız Gaziantep halkına en iyi hizmeti sunabilmektir. Hastanemizi modern bir şekilde dizayn ettik. Hastalarımız ve hasta yakınları en hızlı ve eksiksiz bir şekilde profesyonel bir hizmet alacaklardır.

ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ HİZMETE AÇILDIBİRÇOK BÖLÜM BULUNUYOR

Yeni doğan ağırlıklı bir hastane olmamıza karşın, birçok bölümde hizmet vereceğiz. Hastanemizin bulunduğu Binevler semtinde böyle bir hastaneye ihtiyaç olduğunu tespit ettik. Başta Kadın Hastalıkları ve Doğum, 24 saat açık acil ünitesi, Genel Cerrahi, Ortopedi, KBB, Göz, Çocuk hastalıkları, Yeni doğan yoğun bakım olmak üzere, enfeksiyon Hastalıkları (İntaniye), Anestezi ve Reanimasyon, Radyoloji, Mikrobiyoloji ve Biyokimya, diyetisyen bölümleriyle Gaziantep halkına hizmet vereceğiz.

UZMAN PERSONEL HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Hastanemizde kendi alanında uzmanlaşmış, tecrübesi olan  uzman doktorlarımız vatandaşlarımıza hizmet verecek. Tüm vatandaşlarımız gönül rahatlığı içinde doktorlarımızdan istifade edebilirler. Op. Dr. M. Kemal Bayındır – Kadın Hastalıkları ve Ddoğum uzmanı, Op. Dr. Mehmet Ali Kayalı – Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Uz. Dr. Mahmut Ertpolat – Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzm., Op. Dr. Erdoğan Karadağ – Ortopedi ve Travmatoloji Uzm., Op. Dr. Aziz Batı – Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzm., Uz. Dr. Cengiz İşbilen – Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzm., Uz. Dr. Mustafa Demiroğlu – Radyodiagnostik Uzmanı olarak hastanemizde hizmet verecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ HİZMETE AÇILDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin