Özel Medinas Hastanesi’nden yalanlama geldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Nizip ilçesinde bulunan Özel Medinas Hastanesi’nden, basında Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) çıkarıldığı yönündeki iddialara ilişkin açıklama geldi.
Özel Medinas Hastanesi yaptığı yazılı açıklamada, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile 21 Temmuz 2015 tarihinde “Özel Sağlık Hizmeti Sunucularından Sağlık Hizmeti Alım Sözleşmesi” imzaladıklarını anımsatarak, SGK’nın yürürlükte olan bu sözleşmeyi 24.12.2015 tarihinde iki kurum arasında yeniden imzalamak için tebligatta bulunduğunu belirtti.
Yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi;
“Yapılan tebligat üzerine hastanemiz sözleşme şartlarını tamamlamış 30.12.2015 tarihinde bağlı bulunduğu Gaziantep SGK İl Müdürlüğüne teslim etmiştir. Sözleşme dosyamız SGK’nın belirlediği süreden önce (30.12.2015 tarihinde) teslim edilmiştir.Sözleşme yenilemek için kurumumuzla aynı şartları taşıyan diğer hastaneler hiçbir engelle karşılaşmazken, aynı gün gece yarısı saat 24:00’te hastanemiz adına “Medula Sistemi” üzerinden yeni giriş yapılması hukuka aykırı bir şekilde engellenmiştir.

287 kişinin ekmek kapısı olan hastanemize yapılan bu hukuksuzluklara karşı yasal başvurularımızı ilgili mahkemelere yapmış bulunmaktayız. Hukuki süreç bitmeden algı oluşturmaya yönelik yapılan basın yayın faaliyetleri başta olmak üzere, söz konusu hukuksuzluğun iptali ve doğan zararların tanzimi için hukuki prosedür takip edilmektedir.
Hastanemizin kapatıldığı şeklinde çıkarılan haberler çarpıtma maksatlı olup, doğru değildir. Hastanemizde, sağlık hizmetleri daha önce olduğu gibi devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Özel Medinas Hastanesi Başhekimliği

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özel Medinas Hastanesi’nden yalanlama geldi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin