ÖZEL SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİ BARIŞ İÇİN GÖSTERİ YAPTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİ BARIŞ İÇİN GÖSTERİ YAPTIÖzel Sanko Okulları öğrencileri barış, dostluk ve sevgi temalı “Barış Koyun Çocukların Adını” adlı tiyatral gösteri düzenledi.

Yunus Emre, Mevlana ve Atatürk başta olmak üzere barış ve sevgi konusunda insanlığa olumlu mesajlar veren düşünür ve devlet adamlarının söylemlerinden tiyatral dinleti oluşturan öğrencilerin danslar ve şarkılarla desteklediği gösteri, salonu dolduran veli ve öğrencilerden büyük alkış aldı.

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda, ilköğretim ve lise kademelerinden 200 öğrencinin katkılarıyla hazırlanıp sunulan gösteri, Zümrüt-ü Anka Efsanesi’nin anlatımıyla başladı.

Sevgi, dostluk, paylaşım gibi kavramları sorgulayan öğrenciler, Sokrates’in mahkemesini dramalaştırdı. Farklılıkların zenginliğinin de vurgulandığı gösteride Yunus Emre ve Mevlana şiirlerini okuyan öğrencilere semazen topluluğu eşlik etti.

Sahneye grup halinde gelen 2. sınıf öğrencileri “barış koyun çocukların adını” adlı şiiri okudu ve farklı ülke ve kültürlerden esinlenerek sergilenen renkli dans gösterileriyle dinleti sona erdi.

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, çocukların sevginin, paylaşımın ve barışın önemini tüm içtenlikleriyle kendilerini katarak sergiledikleri söyledi.

Biletli olan bu izlenen geceden elde edilecek gelirle ihtiyacı olan bir okula katkıda bulunacaklarını belirten Köylüoğlu, “Öğrencilerimizin ve velilerimizin bunu gerçekleştirmek için yürekten çalışmaları bizleri mutlu etti” dedi.

Öğrencileri,ve gösteriye katkı sağlayan öğretmen ve personeli kutlayan Köylüoğlu, velilere de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZEL SANKO OKULLARI ÖĞRENCİLERİ BARIŞ İÇİN GÖSTERİ YAPTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin