Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi mezunları muhteşem baloyla veda etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi 12.sınıf öğrencileri, Özel bir  Otel’de düzenlenen Mezuniyet Balosunda liseden mezun olmanın gururunu doyasıya eğlenerek yaşadılar.

22 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilen Özel Seçkin Okulları 2016-2017 Eğitim- Öğretim dönemi 12.sınıf mezunlarının balosuna, okul idarecileri, öğretmenler ve tüm 12. Sınıf öğrencileri katıldı. Balo, öğrencilerin, coşku dolu dansları ile devam etti.

Hüznün ve sevincin bir arada yaşandığı gecenin ilerleyen saatlerinde 10. Yıl Marşı eşliğinde  “SEÇKİN MEZUNİYET PASTASI” nın öğrenciler tarafından kesilmesi ile coşku dolu anlar yaşandı.

Özel Seçkin Koleji Lise Müdürü Sevgi Tezgör: “2016-2017 Eğitim öğretim yılında mezun olacak öğrencilerimi pasta keserek müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Gelecekte yeni başlangıçlara adım atacak öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SEÇKİN KOLEJİ’NDEN 12.SINIF ÖĞRENCİLERİNE UNUTULMAZ BİR GECE

 

Özel Seçkin Koleji 12.sınıf öğrencilerinin vals gösterisi ile başlayan gece de Okul Aile Birliği Başkanı tarafından tüm öğretmenler ve idare adına Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Sevgi Tezgör’e yıl içindeki çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür etmek için çiçek takdiminde bulunuldu.

Balo, öğrencilerin, coşku dolu dansları ile devam etti.

Hüznün ve sevincin bir arada yaşandığı gecenin ilerleyen saatlerinde “SEÇKİN MEZUNİYET PASTASI” nın öğrenciler tarafından kesilmesi ile coşku dolu anlar yaşandı.

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi mezunları muhteşem baloyla veda etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin