ÖZTEKİN’DEN ASKF’YE ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZTEKİN’DEN ASKF’YE ZİYARET“Gençliğe Hizmet İçin Ne Gerekiyorsa Yapmaya Hazırız”

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığına (ASKF) nezaket ziyaretinde bulundu. Öztekin, başarılı çalışmalarından dolayı ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir ve ekibine teşekkür etti.

Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin gençlerin spordan uzaklaştırılması ve gerekli imkânların sağlanmaması halinde içki, kumar, uyuşturucu gibi kötü alışkanlara sevk edileceğini, yöneticilerin gençlere sahip çıkmak adına özellikle tesisleşme konusunda üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekliliğini dile getirdi. Öztekin; “Belediye Başkanı olarak bugüne kadar hiç farklı hesaplar içinde olmadım. Amacım bana verilen bu beş yıllık süreç içerisinde Oğuzeline hizmet etmek ve bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmektir. Biz spor ve diğer sosyal faaliyetlerle ilgili olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bizim belediye olarak imkânlarımız çok kısıtlı olmasına rağmen üniversiteye 30 bin m2’lik bir yer verdik, sağolsun rektörümüz ve milletvekillerimizin girişimi ile şu an 2000 kişilik bir Meslek Yüksekokulu yapılıyor. Üniversite gelsin ki, kültürel ve sosyal faaliyetler başlasın Oğuzeli değişsin istedik. Engelliler için 11 bin metrekarelik bir yer yaptık ve orada barınmadan tutun her türlü sosyal faaliyet imkânı olan güzel bir yer olacak. Yine Anadolu Lisesi yapımı için 10 bin metrelik bir yer verdik, onun inşaatı başlayacak. Amatör sporlar için de tesisleşme ve alt yapı çalışmaları ile ilgili olarak Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanımız Abdulkadir Gözegir başkanımız ile ortak projeler çerçevesinde çalışıyoruz. Biz gençliğe hizmet için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

ÖZTEKİN’DEN ASKF’YE ZİYARETAmatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı (ASKF) Abdulkadir Gözegir ise Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ASKF olarak Oğuzeli bölgesini önemsediklerini, Oğuzeli Belediyesinin özellikle yer konusunda amatöre göstermiş olduğu ilgi ve alakanın kendileri için çok önemli olduğunu, bunu her ortamda dile getirdiklerini ve bunun diğer belediyelerin önünü açtığını vurguladı. Gözegir; Belediyelerimiz ile birlikte iç içe görev yapmaya çalışıyoruz. Onlara amatörün önemini, amatöre hizmetin gençliğe hizmet olacağını anlatıyoruz ve göreve geldiğimiz günden itibaren ASKF olarak çok büyük mesafeler kat ettiğimize inanıyorum. Oğuzeli Belediye Başkanımız Sayın Bekir Öztekin’de bugüne kadar bizi kırmadı ve kendisi hep öncü oldu. Amatöre desteklerinden dolayı kendilerine Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

ÖZTEKİN’DEN ASKF’YE ZİYARET
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZTEKİN’DEN ASKF’YE ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin