Öztürk, “7 şehidimiz var”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Giresun Milletvekili Cemal Öztürk CNN TÜRK’e yaptığı açıklamada 7 şehidin olduğunu söyledi. Sabah hep birlikte bölge komutanı ve diğer komutanlarla bayramlaştıklarını ve daha sonra askeri personelin şehit ailelerini ziyaret için Aluca bölgesine gittiklerini söyleyen Öztürk, çok üzgün olduklarını ifade etti.

Askeri kaynaklara göre; 2’si asker 6 şehit var.

HELİKOPTERDE BULUNANLARIN İSİM LİSTESİ;

Giresun’un Alucra ilçesinde bir şehit yakını ve askeri personel ile bayramlaştıktan sonra Giresun’a dönüşte Alucra ilçesinde orman alana düşen helikopterde buluna 15 kişinin isimleri belirlendi.

Düşen Helikopterde Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, eşi Nuran Doğru ve küçük kızı Berrin Doğru; Kurmay Başkanı Binbaşı Ünal Bayhan, eşi Didem, oğlu Erdal ve kızı Işıl Bayhan, İl Jandarma Komutan vekili Yarbay Sadettin Şahin ve eşi Nihal Şahin, Astsubay Üstçavuş Cemalettin Çoban, Uzman Çavuş Adem Kara ve eşi Semra Kara,  Pilot yüzbaşı Hilmi Özer, Pilot üsteğmen Yüksel Kandemir ve Teknisyen Ast. Çavuş Muhammet Bedek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Öztürk, “7 şehidimiz var”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin