ÖZTÜRK, ADAYLIK İÇİN RESMEN BAŞVURUDA BULUNDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZTÜRK, ADAYLIK İÇİN RESMEN BAŞVURUDA BULUNDUMali Müşavir Vahap Öztürk, CHP’den Şehitkâmil Belediye Başkan Aday Adaylığı için dün resmi başvuruyu yapmak üzere eşi ve çocuklarıyla birlikte ilçe binasına gelerek adaylık başvurusunda bulundu.

Öztürk’ün adaylık başvurusu gövde gösterisine dönüşürken CHP Şehitkâmil İlçe Binası’nı dolduran yüzlerce partili Öztürk’e destek verdi.

Geçtiğimiz günlerde CHP’den Şehitkâmil Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Mali Müşavir Vahap Öztürk, adaylığını resmileştirdi. Adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Öztürk, “Sosyal Demokratlar olarak yapılan vurgunlara, haksız yapılan imar tadilatlarına, yandaşı koruyan, kollayan zihniyete dur demek için geliyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışını tekrardan yaygın hale getirmek için adayız” ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP CHP’NİN KALESİ OLACAK

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Şehitkâmil Belediyesi Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığını açıklayan Vahap Öztürk, CHP Şehitkâmil İlçe Başkanlığı’na resmi başvuruda bulundu. Yüzlerce partiliyle beraber adaylığını açıklayan Öztürk, “ Gaziantep’i tekrar CHP’nin kalesi yapmak için elimizden geleni yapacağız. Gaziantep’in ve Şehitkâmil’in durumu içler acısı. 3 dönemdir 4 dönemdir Şehitkâmil halkı belediyelerden istediği, beklediği hizmeti alamamıştır. Halk isyan etme noktasına gelmiştir. Bu devran böyle gitmeyecektir. CHP olarak bu duruma dur demeye geliyoruz. Gaziantep halkı CHP’nin nasıl belediyecilik yaptığını çok iyi bilmektedir. Ben inanıyorum ki Gaziantep halkı bu defa Ak Parti’ye dur diyecektir ve yeniden bu belediyeleri CHP’li başkanlara emanet edecektir” dedi.

SORUN DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Ak Parti ile Şehitkâmil İlçesi’nin sorunlarının arttığını savunan CHP Şehitkâmil Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Öztürk, şu ifadeleri kullandı: “Belediyelerin yaptığı vurgunlar, talanlar ortada. Şehitkâmil ilçesinin sorunları günbegün artmıştır. Adı ak olanlar, Şehitkâmil ilçesi için çözüm üreteceğine sorun üretmişlerdir. Yapılan birkaç sembolik projenin dışında Şehitkâmil’de yaşayan insanımızın hayatına katılan, daha rahat, kentli bir yaşamı ortaya koyacak hiçbir yatırım yok. Ortada somut, elle tutulur, gözle görülür bir proje yok. Bunlara dur demek için bugün burada sizlerin huzurunuzda yol arkadaşlarımla beraber CHP’den Şehitkâmil Belediyesi Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum. Resmi başvurumuzun başta Şehitkâmil olmak üzere tüm Gaziantep’imize hayırlı olmasını diliyorum”

VAHAP ÖZTÜRK KİMDİR?

1971 Gaziantep doğumlu olan Vahap Öztürk İlk ve Orta Öğrenimini Ekinveren köyünde tamamladıktan sonra Lise öğrenimini Atatürk Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlayan Öztürk daha sonra ABD’ ye giderek Fordham Üniversitesi ve Marymount Collage kampüslerin de dil eğitimi ve stajını yaptı. Siyasete 1989 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Partide(SHP) başlayan Öztürk 1992-1994 dönemlerinde SHP Gaziantep İl gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. Uzun süre parti çalışmalarına katılan Öztürk 2010 yılında yapılan CHP kurultayında PM üyeliği için yarıştı. Evli ve iki çocuğu bulunan Öztürk iyi derecede İngilizce orta derecede Arapça ve Rusça bilmektedir. Halen kendi şirketinde Genel müdürlük görevini sürdüren Vahap Öztürk ticaretle uğraşmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÖZTÜRK, ADAYLIK İÇİN RESMEN BAŞVURUDA BULUNDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin