Park ve Işıklarda Gül Zorbalığı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Park ve Işıklarda Gül Zorbalığı

Gaziantep’te ışıklarda dilenenlerin sayısı gün geçtikte artarken park ve ışıklarda zorla gül satan, araba camı silen çocuk ve gençler özellikle kadın sürücüleri tedirgin ediyor. Gaziantep Haber

Gaziantep’teki dilenci sayısı her geçen gün artarken, kentin nüfus olarak yoğun olduğu park ve trafik ışıklarında zorla gül satmaya çalışan genç şahıslar özellikle kadın sürücüler ile parklarda spor yapan vatandaşları rahatsız ediyor.
Gaziantep 15 Temmuz meydanından Sanko Park AVM’ye kadar uzanan park dahil, Kavaklık park alanı ile şehrin yoğun trafiği olan bölgelerde ekip halinde gül satmaya çalışan şahıslar vatandaşlara rahatsızlık vermekle birlikte, vatandaş almadığında üzerine atarak tartışma çıkarıp zorla almaya teşvik ediyor. Özellikle kış aylarında havanın erken kararmasıyla birlikte parklardan yürüyen kadınlar ile araçlarında seyahat eden kadın sürücüler tedirgin olurken yetkililerden sorunun çözümü için girişimde bulunulmasını istiyor.

Kentin birçok trafik kavşağında gül satanlar dışında cam silen gençlerde para alamayınca sürücülere zor anlar yaşatıyor. Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Park ve Işıklarda Gül Zorbalığı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin