Patronlar Gaziantep’ te Buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Patronlar Platformu üyeleri 26-27 Mart tarihlerinde Gaziantep’te iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Gaziantep’te bir takım ziyaretlerde de bulunan platform üyeleri, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ve Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci’ yi ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Patronlardan Gaziantep Çıkarması

‘’Patronlar Platformu’’ Başkanı Abdullah Küçükoğlu, Gaziantep’te iş adamlarıyla bir araya gelmek ve platformun Gaziantep oluşumunun temelini başlatmak amacıyla Anadolu’da ilk toplantıları olduğunu ifade etti. Küçükoğlu sözlerine şöyle devam etti; Patronlar Platformunun yaklaşık bir yıl önce, sektöründe öncü iki yüze yakın iş adamının bir araya gelerek network oluşturma amacıyla oluşturulan bir yapıdır. Bu yapı bir yıl içerisinde sekiz yüze yakın iş adamını misafir etmiş ve network ağına dahil etmiştir. Üyelerinin bir yılda altmış milyon iş hacmini gerçekleştirdiğini de ifade eden Küçükoğlu, yapının Gaziantep, Kayseri, Bursa, Ankara gibi sanayi ve ticaret ağırlıklı şehirlerde yaygınlaşması ve yapılanması için çalışma yürüttüklerini ve çalışmanın startının Gaziantep’te başladığını belirterek toplantıların önümüzdeki iki haftada daha devam edeceğini de ekledi.

Patronlar Platformu

Patronlar Gaziantep’ te Buluştu

“Patronlar Platformu” üyelerinin niteliği firma sahibi, yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan, farklı sektörlerde, farklı iş kollarında Türkiye içerisinde 81 ilde ve 25’i aşkın ülkede çeşitli bağlantıları bulunan başarılı ve spekülasyondan uzak iş yönlendirme ve etkili pazarlama organizasyonudur. “Patronlar Platformu” üyelerinin birbirleri ile iş ve güç birliği yaparak kendi içlerinde veya yakın çevrelerindeki iş potansiyellerini, ticari faaliyetlerini ve network ağlarını artırmaya yönelik bir organizasyon olarak kurulmuş olduğu 2017 yılı Şubat ayından itibaren 500 üzerinde yönlendirmeden yaklaşık 10 milyon TL ciroluk iş bağlantısına imza atmıştır.

“Patronlar Platformu”nun uluslararası yapısı sayesinde Türkiye’deki “Patronlar Platformu” üyeleri, dünyadaki “Patronlar Platformu” bağlantıları ile her konuda iş birliği ve danışmanlık konularında bir araya gelmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Patronlar Gaziantep’ te Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin