PERAKENDECİLİK DEĞİŞİYOR, PERDER EĞİTİYOR…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PERAKENDECİLİK DEĞİŞİYOR, PERDER EĞİTİYOR…İpekyolu Perakendeciler Dernek Başkanı (PERDER) Vedat Cergibozan, perakendecilik sektörünün gün geçtikçe değişime uğradığını, verilen eğitim ve seminerlerle perakendecilerin sıkıntılı konular hakkında bilgilendirildiğini söyledi.

İpekyolu Perakendeciler Dernek Başkanı (PERDER) Vedat Cergibozan, Türkiye Perakendeciler Federasyonunun eğitime önem verdiğini söyleyerek kısa bir zaman önce Kıbrıs’ta düzenlenen toplantıda perakendecilerin bilgilendirildiğini söyledi. Vedat Cergibozan; “Kıbrıs’ta ki Perakendeciler Türkiye’de bulunan Perakendeciler Federasyonuna üye oldular. Kıbrıs’ta düzenlenen seminerde konunun uzmanları sektörün gidişatı ve değişen perakendecilik hakkında bilgilendirme yaptılar. Konunun uzmanları tarafından kira maliyetleri, insan kaynakları ve KDV sorunları gibi konularda bilgilendirmelerde bulundular. Özellikle biz perakendecilerin en çok sıkıntı çektiği konu olan KDV konusunda ciddi bilgilendirme faaliyetleri içeren güzel bir seminer oldu.

YEREL ZİNCİRLER BULUŞUYOR CİDDİ BİR ORGANİZASYON

PERAKENDECİLİK DEĞİŞİYOR, PERDER EĞİTİYOR…

PERDER olarak yapmış olduğumuz faaliyetlerin bir kısmı bazı arkadaşlarımız tarafından yanlış algılansa da biz daha çok eğitim seminerlerine ağırlık veriyoruz. Gerek İpekyolu PERDER olarak gerekse de Türkiye Perakendeciler Federasyonunun göndermiş olduğu eğitmenler iletişim duygusu, aidiyet duygusu konularında eğitim ve seminerler düzenliyorlar. Perakendeciler olarak Mart ayında Erzurum Palandöken’de Anadolu Sohbetleri adı altında perakendenin sorunları konulu seminerlerimiz olacak. 16-17 Nisan’da da İstanbul’da 5.si düzenlenecek olan yerel zincirler buluşuyor organizasyonu her yıl olduğu gibi bu sene de yoğun bir katılım ve ilgiyle gerçekleşecek.  Özellikle Yerel Zincirler Buluşuyor organizasyonu, yapıldıktan sonra bir sonraki yılın çalışmaları başladığı için PERDER olarak bizim gerçekleştirdiğimiz ciddi ve faydalı bir organizasyon.

ENGELLİLER ÜRETİYOR, DOĞAYI KORUYOR

İpekyolu PERDER olarak Türkiye Perakendeciler Federasyonu ile birlikte sosyal sorumluluk projelerine de yer veriyoruz. Engelliler Üretiyor, Doğayı Koruyor projesinde engelli kardeşlerimizin üretmiş olduğu bez poşetleri mağazalarımızda satışa sunacağız. Bu poşetlerin satışından biz herhangi bir gelir elde etmeden satılan ürün bedellerinin tamamını engellilere aktaracağız. Ayrıca; Türkiye Perakendeciler Federasyonu ile Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı arasında donmuş gıdaların tüketimi konulu bir kamu spotu düzenleniyor. Bu kamu spotunda Türkan Şoray ve Hülya Koçyiğit oynayacak. Burada amaçlanan donmuş gıdaların vatandaşlar tarafından nasıl alınması gerektiği, tüketiminin nasıl olması gerektiği konusunda halkın bilgilendirilmesidir” dedi.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birçok proje yapan PERDER yeni projelerle gündem yaratmaya ve perakende sektöründe ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
PERAKENDECİLİK DEĞİŞİYOR, PERDER EĞİTİYOR…

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin