Peri: Analar ağlamayacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Gaziantep milletvekili adayı Ali Peri, ülkede huzur ortamını sağlayıp anaların gözyaşını dindirmek için göreve talip olduklarını söyledi.
Türkiye’nin oldukça sıkıntılı bir süreçten Belirten Peri, 1 Kasım tarihinde yapılacak seçimlerin ülkenin geleceği açısından büyük önem arz ettiğini savundu. Öncelikli hedeflerinin huzur ortamını sağlamak olacağını belirten Peri, “CHP olarak çocuklarımızın geleceği için, huzurlu bir yaşam için yola çıktık. İktidar olmamız halinde herkesin kardeşçe yaşadığı, huzur ve refah içerisinde bir hayat sunmayı hedefliyoruz. Bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin kardeşçe yaşayabileceği bir ortamı sağlamak istiyoruz. Bu yolda siyasilere büyük görevler düşüyor” dedi.
Peri, artan terör olayları nedeniyle anaların ağlamaya devam ettiğini belirterek, “Gencecik insanlarımız şehit olurken, analar da ağlamaya devam ediyor. Anaların gözyaşlarını dindirmeye talibiz. Secim süresince gezdiğimiz ve gezeceğimiz her yerde, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Her sorunun çözüm adresi meclis olmalıdır. Silahla, kin beslemekle hiçbir sorun çözülmez. Ben de milletvekili seçilirsem, önceliğim terörün bitmesi ve huzurun sağlanması için çalışmak olacak. CHP iktidarında da huzur ortamını nasıl sağlayacağımızı herkes görecek” diye konuştu.
Peri, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Bize göre anaların gözyaşı kutsaldır ve o gözyaşlarının rengi yoktur, CHP iktidarında analar ağlamayacaktır. Bu ülkede yaşayan tüm bireyler birdir. Tektir. Omuz omuza verip dimdik durmalıyız. Terörle bir yere varılamayacağını evlatlarımıza anlatmalıyız. 1 Kasım tarihinde seçeceğiniz milletvekillerinin yakasına yapışıp çözümün tek adresi olan mecliste sorunu çözmesini isteyin. Birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Huzur ortamı sağlanırsa terör de biter, analar da ağlamaz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Peri: Analar ağlamayacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin