Pierre Cardin Halı’nın Yeni Koleksiyonu  

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halıda modanın öncü markası olan Pierre Cardin Halı Magnifique koleksiyonu ile evlerin havasını değiştirerek, yaşam alanlarına yepyeni bir dokunuş kazandırıyor.

Pierre Cardin Halı’nın yeni Magnifique koleksiyonu mekânlarına el halısı zarafetini taşımak isteyenler için üretilen çok özel bir koleksiyon.

Doğal bir iplik olan viskon ve akrilikten üretilen Magnifique koleksiyonu uzun Ar-ge çalışmaları sonucunda ortaya çıktı. El halısı inceliğinde ve yumuşaklığında ortaya çıkan koleksiyon göz alıcı renkleriyle de serildiği ortama şıklık katıyor.

Altı farklı desenden oluşan Magnifique koleksiyonu pembe, mavi,yeşil, bej,gri,sarı,kahverengi, lacivert renk alternatifleriyle her renkteki mobilyaya uyum sağlıyor.

Halı modasına yön veren Pierre Cardin Halı, Magnifique Koleksiyonu’nda tasarımın inceliği ile renklerin ahengini buluşturuyor. Magnifique koleksiyonunun modern ve klasik tarzda hazırlanan tasarımları evlerin zarif ve ihtişamlı bir görünüm kazanmasını sağlıyor. 

Pierre Cardin Halı’nın dünyada bir ilk olan “SigortHalı” uygulamasıyla; halılar çıkmayan leke, yırtılma, kesilme, yanma, su baskını ve hırsızlık gibi garanti kapsamı dışında kalan ve kullanıcı hatalarını içeren durumlara karşı 1 yıllığına sigortalanıyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Pierre Cardin Halı’nın Yeni Koleksiyonu  

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin